Norwegian voegt nieuwe zoekfunctie toe

Norwegian voegt nieuwe zoekfunctie toe

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Waarop wil jij graag filteren om de beste reis te vinden die bij je past? Zoekfuncties zoals prijs, afstand vanaf het centrum, beoordelingen en aantal sterren kennen we natuurlijk al lang. Norwegian voegt nu een nieuwe zoekfunctie toe die je beter moet helpen de juiste bestemming te vinden. 

Verenigd Koninkrijk

Vlieg je vanuit het Verenigd Koninkrijk? Dan kun je van de nieuwe zoekfunctie gebruik gaan maken, zo stelt Norwegian. Maar wat is de nieuwe zoekfunctie nu precies? Vele zoeken vaak op bestemmingen met goed weer, maar wellicht dat een iets koelere temperatuur je ook aanspreekt. Wat je favoriete temperatuur ook is, bij Norwegian UK kun je voortaan je favoriete temperatuur invullen als extra zoek criteria. Deze criteria zijn te gebruiken voor meer dan 40 bestemmingen waar Norwegian vanuit het Verenigd Koninkrijk op vliegt. Het zijn bestemmingen binnen Europa, de Verenigde Staten, Azië en Zuid-Amerika.

Temperatuur

Een leuke nieuwe zoekfunctie toch? Tickets boek je via deze website van Norwegian UK. Via de route map kun je aangeven in welke maand je wilt vertrekken. Ook kun je invullen wat je budget is, en dus de gewenste temperatuur. De temperatuur komt overeen met het seizoen waarin je boekt. Wil je dus in juni naar een bestemming met een temperatuur van 20°C, dan krijg je andere bestemmingen dan wanneer je zoekt in oktober op bestemmingen waar het 20°C is.

Norwegian voegt nieuwe zoekfunctie toe

Norwegian voegt nieuwe zoekfunctie toe
Zoeken op temperatuur in verschillende seizoenen.

Je kunt zoeken naar temperaturen tussen de -15°C en 30°C. De route kaart zou ook temperaturen in Fahrenheit moeten ondersteunen, echter is het me nog niet gelukt dit voor elkaar te krijgen. Wellicht komt dat nog.

Thomas Ramdahi, Chief Commercial Officer bij Norwegian zei het volgende over de nieuwe zoekfunctie:

“Wij zijn verheugd dat we de eerste low cost maatschappij in het Verenigd Koninkrijk zijn die consumenten de mogelijkheid bieden om uit bestemmingen te kiezen op basis van hun voorkeurstemperatuur.

Door te investeren in het verbeteren van onze website, kan onze nieuwe digitale routekaart niet alleen ons groeiende wereldwijde netwerk en de laagste tarieven tonen, maar zorgt het er ook gemakkelijker voor om te besluiten waar de klant heen zou willen vliegen”.

Na wat research op de website lijkt het ook mogelijk om de nieuwe zoekfunctie te gebruiken van andere luchthavens dan alleen die in het Verenigd Koninkrijk. Wenen en Bourgas bijvoorbeeld kunnen ook als startpunt worden ingevuld. Goed, het maakt niet uit of het Verenigd Koninkrijk de primeur heeft, het is een leuke aanvulling bij het zoeken naar vluchten. Ik ben benieuwd of meerdere airlines zullen volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *