Norwegian Sale: Goedkoop naar de VS

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Zie jij het al helemaal zitten om binnenkort de zon op te zoeken in Miami, Las Vegas of Los Angeles? Of bezoek je liever het iconische New York, Boston of Chicago? Misschien komt de Norwegian Sale dan voor jou op het goede moment! De Scandinavische maatschappij biedt momenteel namelijk goedkope vluchten aan naar de VS, met vertrek vanuit Londen Gatwick, vanaf 155 euro per enkele reis. Vlieg jij met de Dreamliner naar de VS?

Verenigde Staten

Voor deze aanbieding heb je flink wat keus uit steden in de Verenigde Staten. Je kunt kiezen uit Austin, Boston, Chicago, Denver, Fort Lauderdale, Orlando en Tampa. Maar ook Las Vegas, Los Angeles, New York en San Francisco behoren tot de mogelijkheden. Boston is het goedkoopste geprijsd. Houd er rekening mee dat je vertrekt vanuit Londen Gatwick (LGW).

Norwegian Sale vanuit Londen, prijzen in euro (Bron: Norwegian)
Norwegian Sale vanuit Londen, prijzen in euro (Bron: Norwegian)

Vertrek vanuit Amsterdam is ook mogelijk. Echter wordt dan alleen New York (JFK) aangeboden als bestemming. Je boekt vanuit Amsterdam vanaf 145 euro per persoon voor een enkele reis. De prijzen lopen echter snel op. Zeker voor het segment AMS-JFK wat duurder lijkt te zijn dan andersom. Vertrek vanuit Londen kan dan gunstig zijn. De Scandinavische maatschappij vliegt zelf niet heel voordelig naar Londen vanuit Amsterdam. Je betaalt al snel minimaal 80 euro per enkele reis. Ik raad aan om via Google Flights te kijken welke maatschappij een goedkope positioneringsvlucht aanbiedt. Over het algemeen is EasyJet op deze route het goedkoopste.

Vlieg van Amsterdam naar New York, prijzen in euro (Bron: Norwegian)
Vlieg van Amsterdam naar New York, prijzen in euro (Bron: Norwegian)

Singapore

Hoewel Singapore (SIN) niet tot de VS behoort, althans voor zover wij weten, heeft men er toch voor gekozen deze stad tot de Sale te rekenen. Vlieg jij liever de andere kant op dan de VS? Dan doe je dat al vanaf 189 euro per enkele reis. Ook hier geldt: vertrek vanuit Londen Gatwick (LGW). Denk dus aan de kosten van een positioneringsvlucht.

Premium

Vlieg je liever met wat meer beenruimte, comfortabelere stoelen en maaltijden aan boord? En heb je ook liever voorrang bij het aan boord gaan en toegang tot lounges op geselecteerde vliegvelden? Dan kan de Premium Cabin van Norwegian een optie voor je zijn. Op enkele routes vliegt Norwegian met de nieuwe Dreamliner. Nog niet alle toestellen hebben gratis wifi aan boord.

A comfortable Premium seat with 140 centimetres legroom.
Meer beenruimte als je in de Premium cabin vliegt (Bron: Norwegian)

Norwegian Reward

Als je vliegt met Norwegian dan kan het interessant zijn om lid te worden van het frequent flyer programma van de maatschappij: Norwegian Reward. Je spaart met al je vluchten namelijk punten die je weer in kunt zetten voor extra privileges, zoals bagage, upgrades en gratis vluchten. Aanmelden is gratis. Ook hotelboekingen en autohuur via Norwegian leveren punten op. Het is mogelijk om punten te poolen met je familie of vrienden. Lees daarvoor dit artikel over Family Rewards.

Check altijd vergelijkingssites voor de beste deal. Prijzen verschillen per maand, week en dag. Soms is de ene maatschappij goedkoper en soms de andere. Wees alert op het feit dat Norwegian, net als veel andere low cost carriers, prijzen per enkele vlucht aangeeft. Legacy carriers doen dit niet, maar dat wil niet zeggen dat zij altijd duurder zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *