Norwegian geeft Family Reward een upgrade2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een nieuwe klant werven is een ding. Maar een klant terug laten keren is een tweede. Dat moet Norwegian gedacht hebben met het frequent flyer programma Norwegian Reward. Deze maand maakte de Noorse maatschappij bekend om het programma nog aantrekkelijker te maken. Het is nu gemakkelijker om ook je kinderen als frequent flyer toe te voegen. Je kant natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen met het binden van je jonge klanten!

Reward Family

Veel frequent flyer programma’s zijn niet ingesteld op het sparen van punten binnen een familie en al helemaal niet als het om kinderen gaat. Met Norwegian’s Reward Family is dit nu wel mogelijk. Met een familieaccount kun je CashPoints sparen voor de hele familie (max. 7 personen). Alle punten die de individuele familie-/gezinsleden sparen komen dan in een gezamenlijke pot. Je kunt zelf aangeven wie deze punten kan gebruiken.

Voorheen was het verplicht om kinderen aan te melden met een geverifieerd e-mailadres. Sinds kort is dit niet meer nodig. Je kunt in je account gewoon je kinderen toevoegen zonder dat daar een e-mailadres voor nodig is. Familieleden zijn ten minste drie maanden lid van hetzelfde account. Daarna is het mogelijk om weer uit het familieaccount te stappen. De CashPoints die je dan hebt verdiend neem je niet mee. Die punten blijven dan in het gedeelde account.

Reward Family (Bron: Norwegian)
Reward Family (Bron: Norwegian)

Norwegian Reward

Het loyaliteitsprogramma Norwegian Reward beloont frequente reizigers die regelmatig kiezen voor Norwegian. Door vluchten te maken spaar je namelijk weer voor nieuwe vluchten. Je verdient per elke vlucht namelijk zogenaamde CashPoints. CashPoints verdien je ook door te verblijven in geselecteerde hotels en het huren van een auto bij bepaalde verhuurbedrijven.

CashPoints kun je weer omzetten in vluchten. Ook is het mogelijk om upgrades, extra bagagevrijstelling, verzekeringen en wijziging van je ticket aan te schaffen. Je kunt CashPoints voor de aanschaf van alle tickets van Norwegian gebruiken. Daar zijn dus momenteel geen restricties voor.

(Bron: Norwegian)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *