Verbeterde catering in British Airways Club Europe1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Waar British Airways ‘achterin’ af is gestapt van een inbegrepen maaltijd service op Europese vluchten, investeert de maatschappij wél in de catering voor haar Club Europe passagiers. Deze week introduceert BA nieuwe menu’s op Europese vluchten in business class, met een focus op Britse producten. Naar eigen zeggen steekt de airline enkele miljoenen in de upgrade van de Club Europe catering. Passagiers krijgen bijvoorbeeld meer keuze. Op langere vluchten, zoals Faro, zijn er voortaan twee warme opties en één koude. Daarnaast zullen menu’s vanuit Heathrow twee keer per maand wisselen in plaats van één keer. Vooral voor de frequente reiziger een uitkomst dus.

Wat presentatie betreft gaat de catering er zeker op vooruit. Natuurlijk is het afwachten of de gerechten ook daadwerkelijk zo tijdens een vlucht gepresenteerd gaan worden.

Leuk voor een persbericht. Maar zal dit de werkelijkheid halen?

Naast de maaltijden wordt ook het drankenmenu onder handen genomen met nieuwe wijnen en koffie van de Britse branderij Union Hand-Roasted. Passagiers in Euro Traveller kunnen ook nieuwe items op het Marks & Spencer buy on board menu verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *