Norwegian Reward onthult tips om goedkoper te vliegen

norwegian reward onthult tips

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Norwegian Reward onthult tips om goedkoper te vliegen naar aanleiding van het 10-jarige bestaan van het loyalty programma. De meesten onder ons zijn bekend met allerlei manieren om miles en punten te vergaren. Norwegian Reward is tot nu toe een minder bekende speler op de markt in de Benelux.

Nochtans werden ze tijdens de laatste editie van de Freddie Awards verkozen als beste loyalty programma van 2017! In de UK alleen al hebben ze meer dan 1 miljoen leden, dat is 50% meer dan het jaar voordien. Dat komt omdat ze al sinds 2003 vliegen vanuit de UK. Bovendien zijn ze de afgelopen jaren verkozen als beste Europese low cost maatschappij.

norwegian

 

Tips

Het kost absoluut niks om lid te worden van het Norwegian Reward programma. Inschrijven is simpel en nadien kan het sparen van de zogenaamde CashPoints beginnen.

 • Als je Premium vliegt met Norwegian dan verdien je méér CashPoints, dit loopt op tot 20% punten. Deze punten kunnen al genoeg zijn voor short-haul vluchten naar verschillende Europese bestemmingen.
 • De mogelijkheid bestaat om een family account aan te maken, hierbij kan je vrienden en familie onder één groep samenbrengen en op die manier alle CashPoints combineren.
 • Tijdens de maand november kan je dubbele punten verdienen door middel van het boeken van hotelovernachtingen. Vandaag 18 en morgen 19 november kan je via Hotels.com tot 1000 CashPoints verdienen!
 • Zelfs met vervoer naar en van het vliegveld kan je tot 5% punten verdienen, meer informatie hierover is hier (klik) te vinden.
 • Daar bovenop zijn er ook nog eens extra CashPoints te verdienen door het huren van wagens via gekende autoverhuurbedrijven als Avis, Hertz en Europcar. Je kunt 3 – 5% punten verdienen, indien je interesse hebt klik dan hier

norwegian

Hebben jullie al ooit eens met Norwegian gevlogen? Wij en ook de mensen van Norwegian Reward zijn benieuwd naar jullie feedback!.

Reacties

  • Lionell Jansen Lionell Jansen zegt

   Hi Erik,

   niet iedereen zal even blij zijn met gesponsorde content, maar aangezien zij sinds 1 november onze sponsor zijn zullen er af en toe berichten aan hen gewijd zijn.

   Groeten & fijn weekend nog,
   Lionell

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *