Norwegian lanceert kalender voor Premium tarieven2 min leestijd

Positieve kwartaalresultaten bij Norwegian

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Norwegian komt met een nieuwe tool dat passagiers makkelijker toegang geeft tot goedkope premium tarieven op long-haul vluchten. Deze nieuwe kalender maakt het vakantiegangers en zakenreizigers een stuk makkelijker om naar de goedkoopste datums te zoeken om in Norwegian’s Premium Klasse te vliegen.

Norwegian Premium Klasse

Op een Premium ticket heb je op transatlantische vluchten toegang tot lounges op luchthavens, mag je gebruikmaken van de fast track security en kun je als een van de eersten aan boord. Naast meer beenruimte aan boord heb je ook toegang tot goed entertainment en er wordt een driegangenmenu voorgeschoteld.

norwegian, premium
Premium klasse op de Boeing 787 Dreamliner.

Norwegian Premium kalender

Sinds kort kunnen passagiers de laagste Premium tarieven zien in de nieuwe Premium Faire kalender. Er bestaat al een kalender om naar de goedkoopste economy tarieven te zoeken op directe transatlantische vluchten. In onderstaand voorbeeld zoeken we naar de goedkope premium vluchten van Amsterdam naar New York-JFK.

norwegian, premium, kalender, vluchten, Amsterdam, new York
Norwegian Premium retourvluchten van Amsterdam naar New York lager dan € 800,-

Matthew Wood, een woordvoerder van Norwegian, zegt: “We maken het vanaf nu gemakkelijker voor passagiers om te profiteren van de goedkope Premium tarieven. De nieuwe kalender is een stap vooruit in onze dienstverlening om het de passagiers gemakkelijk te maken om naar goedkope vluchten te zoeken.”

Vanaf Amsterdam

De Premium service is beschikbaar op alle Boeing 787 Dreamliner toestellen. Sinds dit jaar vliegt Norwegian ook vanaf Amsterdam naar New York. De airline vliegt deze winter dagelijks op deze route met de Boeing 787 Dreamliner. Naast de route van Amsterdam naar New York vliegt Norwegian op 14 bestemmingen wereldwijd vanaf London-Gatwick.

Norwegian is de derde grootste low-cost maatschappij in Europa en vervoert meer dan 33 miljoen passagiers naar 150 bestemmingen wereldwijd. De maatschappij is door Skytrax voor de vierde keer uitgeroepen tot beste long-haul low-cost airline en voor de zesde keer tot beste low-cost airline in Europa.

Beeldmateriaal: Norwegian

Norwegian Reward is Norwegian’s prijswinnende loyaliteitsprogramma. Begin met het verdienen van CashPoints en gebruik ze op alle vluchten en naar alle bestemmingen. Je kunt CashPoints verdienen elke keer dat je vliegt, in een hotel verblijft, een auto huurt of gebruik maakt van een reeks andere partners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *