Nieuwe lounge op Paris Orly 3 geopend door Air France

Nieuwe lounge op Paris Orly 3 geopend door Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen jaar sloot Air France haar lounge op Paris Orly 2. Dit was nodig om voorbereidingen te treffen voor de nieuwe lounge in Paris Orly 3. Op 16 januari is de nieuwe Air France lounge in Paris Orly 3 geopend. De lounge is gericht op elite reizigers die met Air France vliegen vanaf Paris Orly naar allerlei bestemmingen in het Caribisch gebied en Algerije.

Locatie

De nieuwe Air France Lounge bevindt zich op de luchthaven van Paris Orly. De luchthaven bestaat uit Orly 1, 2 en 3. Deze lounge bevindt zich in Orly 3.

Paris Orly Zuid & West verleden tijd

Vanuit terminal Orly 3 kunnen reizigers dus afreizen naar het Caribisch gebied, New York en Algiers in Algerije. Bestemmingen naar het Caribisch gebied zijn:

  • Saint-Denis,
  • Pointre-à-Pitre,
  • Fort-de-France,
  • Cayenne.

Nieuwe lounge op Paris Orly 3 geopend door Air France

Vanuit Paris Orly vliegt Air France met haar vernieuwde Boeing 777-300 waar we eerder op InsideFlyer al over schreven.

Toegang

De Air France lounge op deze luchthaven is dagelijks geopend van 07.00 tot en met 21.00 uur. Reizigers in Business Class en Flying Blue Elite Plus leden hebben toegang tot deze lounge. Het betreft hier dus Flying Blue Gold en Platinum leden.

Reizigers in de Economy of Premium Economy cabine kunnen toegang aankopen voor de lounge. Dit geldt ook voor Flying Blue Silver en Explorer leden. Dit kan al worden bijgeboekt op het moment van het boeken van je vliegticket. Op je reisdag kun je toegang kopen bij de lounge, maar dat is dan uiteraard wel op basis van beschikbaarheid. Dit kan eveneens via de Air France website of app.

Dit zijn de statussen van Flying Blue (Bron: Flying Blue)
Dit zijn de statussen van Flying Blue (Bron: Flying Blue)

Air France Lounge

Eenmaal in de lounge kun je rustig wachten op je volgende vlucht onder het genot van een hapje of drankje. Uiteraard is er ook voldoende ruimte om te werken of een combinatie van beiden. De lounge in Paris Orly 3 beschikt over 120 zitplekken verdeeld over een ruimte van 720 m2. Kleuren en materialen die eerder zijn teruggekomen in lounges op Paris Charles de Gaulle (CDG) komen ook hier weer terug. De kleuren geven een rustige uitstraling.Nieuwe lounge op Paris Orly 3 geopend door Air France

De lounge bestaat uit verschillende plekken, zo heeft het ook een aparte ruimte voor Flying Blue Platinum Ultimate leden. Tevens kun je hier een Champagne bar, wijn bar, rum trolley en een buffet met typische Franse gerechten vinden. Afhankelijk van het seizoen zijn de gerechten die je kunt nuttigen anders.

Deze diashow vereist JavaScript.

Wil je na een vlucht of voorafgaand aan een vlucht even opfrissen, dat is mogelijk in een van de douches in de Air France Paris Orly 3 lounge.

Bron & Beeldmateriaal: Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *