Nieuwe look en website voor Flying Blue1 min leestijd

Flying Blue Reinvented

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vandaag is het zover. Het nieuwe Flying Blue gaat van start. Onder het nieuwe Reinvented programma veranderen de manier van award miles sparen en het kwalificeren voor elite status. 1 juni gaat ook een nieuwe prijsstructuur voor Award tickets van kracht. Bij een nieuw programma hoort ook een nieuw uiterlijk. Daarom is de website van Flying Blue vernieuwd. Hier is ook je geconverteerde XP saldo te vinden. Ook de Flying Blue secties op de sites van Air France en KLM hebben een opfrisser gekregen. Daarnaast presenteert Flying Blue een nieuw design voor de lidmaatschapskaarten én hernoemt het Ivory niveau.

Lidmaatschapskaarten

Elite leden van Flying Blue kunnen de komende maand een nieuw ontworpen kaart in de brievenbus verwachten. De namen van de levels blijven hetzelfde maar de kaart krijgt een moderner, versimpeld uiterlijk. Vrijwel de hele kaart heeft de kleur van het lidmaatschapsniveau met daarbij geschreven de namen van de airlines, het niveau en ‘Flying Blue for me’.

Flying Blue gold card new design
De nieuwe Gold kaart

Van Ivory naar Explorer

Het instapniveau van Flying Blue verandert van naam. In plaats van Ivory wordt het voortaan ‘explorer’. De bijbehorende kaart is donkerblauw, maar fysieke kaarten worden tegenwoordig toch niet meer toegestuurd. In de Air France of KLM app is het wel mogelijk om je kaart toe te voegen aan bijvoorbeeld Apple Wallet.

Flying Blue Explorer card new design
De nieuwe Explorer kaart

Wat vind je van de nieuwe look van Flying Blue en de lidmaatschapskaarten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *