Nieuwe kids-gadgets geintroduceerd bij Emirates2 min leestijd

Nieuwe kids-gadgets geintroduceerd bij Emirates

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Eerder dit jaar vernieuwde onder andere Air France al het kids-product. In het product zitten verschillende gadgets die een verblijf in het vliegtuig voor de kinderen een stuk leuker moet maken. Nu vernieuwt ook Emirates zijn kids-product met nieuwe kids-gadgets voor kinderen reizende in elke klasse.

Fly With Me

Het kids-product ‘Fly With Me’ en ‘Lonely Planet Kids Activity Kit’ van Emirates zijn vernieuwd. De afgelopen tijd heeft Emirates een wedstrijd op social media gehouden waarbij reizigers en fans moesten aangeven welke van de 17 karakters volgens hen het leukste waren. Deze karakters zullen de hoofdrol spelen in het nieuwe kids-product. De reizigers en fans kozen de volgende karakters:

  • Lewis Lion,
  • Peek U the Panda,
  • Ernie the Penguin,
  • Savanna the Elephant.

Deze knuffels zullen vanaf komende maand in de kids-product assortiment aanwezig zijn.

Nieuwe kids-gadgets geintroduceerd bij Emirates

Short-haul en long-haul vluchten

Op de korte vluchten zal de kit voor baby’s (tot 2 jaar) een ‘bewegende’ knuffel bevatten. Deze knuffel kan uiteraard ook na de vlucht nog gebruikt worden. Hij kan bijvoorbeeld aan de buggy gehangen worden. Voor de kinderen tussen de drie en zes jaar is ook een nieuwe kit gemaakt. Ze krijgen een reiskit met puzzels, games en stickers om te gebruiken tijdens de vlucht.

Nieuwe kids-gadgets geintroduceerd bij Emirates
Bewegende knuffels voor baby’s

Op de langere vluchten zijn er andere kits te verkrijgen. Voor de baby’s is er een kit waarin een knuffel zit, maar ook een bedrukte deken. Voor de oudere kinderen is er een rugzak met daarin een activiteitenpakket met verschillende gadgets.

Ontdekken van de wereld

Emirates wil kinderen de wereld laten ontdekken. Daarom bevatten de nieuwe kits nieuwe designs om de kinderen te inspireren om meer van de wereld te ontdekken. Ook zitten er in de tassen reisschema’s, reisboeken en activiteiten die speciaal voor Emirates zijn ontworpen. Ook bevatten de nieuwe tassen kaarten met feitjes over de wereld, leuke sokken en nog veel meer. De Fly With Me Lonely Planet Kids-kits wordt uitgereikt aan kinderen tussen de zeven en 12 jaar oud.

Nieuwe kids-gadgets geintroduceerd bij Emirates
Lonely Planet Kids Kits

Nieuwe kids-gadgets geintroduceerd bij Emirates

Voor ouders reizende met baby’s zal er ook een baby-pakket worden uitgereikt om de baby’s te verzorgen tijdens de reis. In deze pakketen zitten:

  • Slabbetje,
  • Lepel,
  • Babydoekjes,
  • Verschoningsmat,
  • Luieruitslagcrème,
  • Kleine luiertas.

Naast de hierboven benoemde producten heeft Emirates ook een inflight entertainment-systeem waar ook aan kinderen is gedacht. Er is voldoende keus uit een van de 100 kinderkanalen die in ruim 40 talen beschikbaar zijn.

Bron: Emirates

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *