Nieuwe IHG Pointbreaks voor maar 5000 punten – een inkijkje

IHG

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vandaag komt IHG met de nieuwe Pointbreaks! Dit is een lijst met hotels die voor maar 5000 IHG Rewards Club punten te boeken zijn. Van Holiday Inn Express tot aan het sjieke Intercontinental Hotel, al gebied de eerlijkheid te zeggen dat de echte pareltjes maar heel schaars zijn.

Vanavond om 18.00 uur komt de volledige lijst openbaar en is via deze link op de IHG site te bekijken. Op dit moment staan op deze pagina nog hotels van de huidige promo die tot en met 31 januari loopt. Uiteraard kun je hier op InsideFlyer.nl de volledige lijst later vanavond ook terugvinden.

Een inkijkje

Gisteren heeft IHG als een inkijkje gegeven door alvast een paar hotels te noemen die op de lijst staan. Het zijn de volgende hotels:

Europa

  • Holiday Inn Frankfurt Airport, Duitsland
  • Hotel Indigo Krakow – Old Town, Polen
  • Holiday Inn Express, Middlesbrough, Verenigd Koninkrijk

Azië

  • Holiday Inn Bangkok Silom, Thailand
  • Crowne Plaza Tianjin Jinnan, China

USA / Caribbean

  • Holiday Inn Express Louisville Airport Expo Center, USA
  • Candlewood Suites Anaheim – Resort Area, USA
  • InterContinental Real Santo Domingo, Dominicaanse Republiek

Populaire spots

Een hotel dat heel “hot” zal zijn, is Hotel Indigo in Krakow, Polen. Krakow is een prachtige stad, met een bruisend centrum. Ideale bestemming voor een weekendje weg!

hotel indigo krakow
Hotel Indigo Krakow

Een andere populaire bestemming zal Holiday Inn Bangkok Silom zijn. Hoewel hotels in Bangkok niet duur zijn, blijft het een koopje om voor 5000 punten ook hier een hotel te boeken.

Holiday Inn Bangkok Silom
Holiday Inn Bangkok Silom

Wees er op tijd bij!

Als je geïnteresseerd bent om gebruik te maken van een Pointbreak hotel, wees er dan op tijd bij! De populaire hotels zijn soms na enkele uren al niet meer te boeken voor deze 5000 punten.
De hotels hebben een voorraad kamers in het reserveringssysteem die voor de Pointbreaks in aanmerking komen, maar op=op. Zodra deze voorraad op is, kun je vaak nog wel een Reward Night boeken, maar dan tegen het normale tarief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *