Nieuwe Hilton Honors promo: 2K Every Day2 min leestijd

Hilton Honors 2K Everyday

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf 1 februari 2017 is Hilton Honors gestart met een nieuwe promo om extra punten te verdienen!
De promo heet 2K Every Day en houdt in dat je per nacht 2000 bonuspunten krijgt! Het leuke is dat het per nacht is, waardoor het best snel kan gaan. Een verblijf van 3 nachten bijvoorbeeld, levert dus 6000 bonuspunten op. Er zit geen limiet op het aantal te verdienen punten.

2K Every Day op een rijtje

  • Je verdient 2000 punten voor elke nacht in de meer dan 4700 hotels wereldwijd
  • Vooraf dien je je voor deze promo te registreren
  • De bonuspunten worden toegekend voor verblijven tussen 1 februari en 30 april 2017
  • Er zijn geen vereisten wat betreft minimum verblijf. Ook is er geen maximum aantal punten dat je kan verdienen.
  • Heb je een verblijf dat je al geboekt hebt voordat deze promo bekend werd? Geen probleem: als je je geregistreerd hebt voordat je uitcheckt, ontvang je de punten.
  • Je ontvangt ook 2000 punten voor een Reward Stay mits je tijdens dat verblijf wat af te rekenen hebt (minibar, restaurant, etc.)

Registreren

Meld je eenmalig aan voor deze promo vóór je verblijf. Dat kan via deze link!

Voorbeeld

Stel je hebt een verblijf van 2 nachten waarbij je 3000 basis punten verdient. Dan ontvang je 1500 Points & Points bonuspunten plus 4000 2K Every Day punten. Totaal dus 8500 punten.
Als je status hebt binnen het Honors programma ontvang je ook daarover nog een bonus.

Veranderingen bij Hilton Honors

De oplettende lezer heeft het misschien al gezien: het programma heet nu Hilton Honors in plaats van Hilton HHonors. Maar dat niet alleen, ook inhoudelijk is het programma aangepast. We zullen hier heel binnenkort dieper op ingaan in een ander artikel.

Hilton Honors Logo
Het nieuwe Hilton Honors Logo

Punten gebruiken

Wil je je Hilton Honors punten inzetten om een hotel te boeken als Reward Stay? Kijk dan nog eens naar een artikel dat we eerder schreven over de tools Awardmapper en Awardomatic. Heb je bijvoorbeeld 10.000 punten bij elkaar gespaard? Dan kun je filteren op Hilton Categorie 1 en Categorie 2 hotels (resp. 5.000 en 10.000 punten) en zo zie je precies op de wereldkaart welke hotels in aanmerking komen.
Kom je punten tekort? Tot en met 17 februari loopt er een actie dat je 80% bonuspunten krijgt als je punten aanschaft. Klik hier voor het artikel.

Let op: door de wijzigingen in het programma kan het zijn dat benodigde punten voor een hotel afwijken van bovenstaande. Zoals al eerder genoemd: binnenkort meer details hierover!

Tot en met 31 januari kon je gebruik maken van de Double Points en Triple Points promo. De ins en outs hiervan hebben we in een eerder artikel behandeld. Goed om te zien dat er nu een mooie nieuwe promo is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *