Registreer je voor nieuwe Hilton Honors promo: Points Unlimited

Hilton Honors Points Unlimited

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ook in 2020 begint hotelketen Hilton met een leuke promo: Points Unlimited. Binnen het loyaliteitsprogramma Hilton Honors kun je dan gemakkelijk bonuspunten verdienen. De actie loopt van 6 januari t/m 3 mei 2020. Tijdens deze periode ontvang je 2000 punten bonus per verblijf. Daar bovenop ontvang je 10.000 punten na iedere tiende nacht! En de naam zegt het al: het is Unlimited. Dus de punten kunnen een onbeperkt aantal keer worden verdiend.

Om te profiteren van dit aanbod, dien je je wel van tevoren te registeren. Dat kan via deze link.

Hilton Honors Points Unlimited

Heb je nog een verblijf voor 6 januari 2020? Dan kun je nog gebruik maken van de huidige promo “Power Up” waarbij je dubbele punten voor elk verblijf ontvangt.

Hoe werkt Points Unlimited?

Op zich is het vrij duidelijk: Je ontvangt 2000 punten per verblijf en 10.000 punten na iedere 10 nachten. Deze punten komen bovenop de reguliere punten die je verdient met een verblijf. Het is dus in dit geval aantrekkelijker om meerdere korte verblijven te hebben, omdat je dan voor ieder verblijf de 2000 punten ontvangt. Het totaal aantal te verdienen punten is onbeperkt

Wel dien je je uiterlijk voor je verblijf te registeren voor de promo.

Reward stays

Het mooie is dat “reward stays” ook meetellen voor de Points Unlimited actie. Dit zijn hotelovernachtingen die je boekt met Hilton Honors punten. Als je Silver, Gold of Diamond member bent, kun je sowieso gebruik maken van het voordeel dat de vijfde nacht gratis is bij een reward verblijf.

Heb je status in een ander hotel loyaliteitsprogramma? Wellicht kan je dan een status challenge aanvragen bij Hilton Honors. Meer info hierover is in dit artikel te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *