Nieuwe CEO bij SkyTeam

Nieuwe CEO bij SkyTeam

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Afgelopen week heeft de ‘wisseling van de wacht’ plaatsgevonden binnen het management van SkyTeam. Op het SkyTeam Governing Board werd bevestigd dat Perry Cantarutti plaats zal maken voor zijn plaatsvervanger. Hij is de afgelopen drie jaar als CEO en Managing Director van SkyTeam werkzaam geweest.

Terug naar zijn roots

Perry Cantarutti heeft de afgelopen jaren enkele belangrijke projecten opgezet. Deze hebben bijgedragen aan verbeteringen op de werkvloer, maar zeker zo belangrijk, veranderingen voor de reizigers. Wat dacht je bijvoorbeeld van de laatste veranderingen die ervoor zorgen dat je Award Tickets kunt boeken, en een overzicht krijgt van alle member airlines die vluchten aanbieden. Zo’n boekingstool lijkt me erg prettig en kan er voorzorgen dat je nog gemakkelijker en voordeliger op een bestemming komt.

Voor Perry Cantarutti is het niet afgelopen nu hij weggaat bij SkyTeam, hij gaat namelijk terug naar zijn roots. Hij keert terug als Senior Vice-President Alliances bij Delta. Eerder werkte hij ook al bij Delta.

Michael Wisbrun geeft aan Perry Cantarutti erg dankbaar te zijn voor zijn bijdrage de afgelopen jaren. De projecten die hij heeft opgebouwd zullen de komende jaren door Kirsten Colvile verder uitgewerkt gaan worden.

Wie is de nieuwe CEO?

Helemaal nieuw is ze niet, Kristin Colvile neemt de taken van Perry Cantarutti over. Zij werkt al sinds 1993 bij Delta. Ze heeft hier meerdere leidinggevende functies bekleed. Zo was ze onder andere betrokken bij de veranderingen van de vrachtafhandeling van Delta. SkyTeam is blij met de nieuwe CEO. Op dit moment is er een belangrijke overgangsfase bij het SkyTeam en daar kan ze prima bij helpen met haar ruime ervaring. Zo hopen ze uiteindelijk te werken naar een “alliantie voor de toekomst, niet alleen voor de 20 member airlines, maar ook voor de klanten”, aldus Michael Wisbrun – SkyTeams Chairman.

Nieuwe CEO bij SkyTeam
Kristin Colvile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *