Nieuwe budgetmaatschappij Play uit IJsland gaat op zes steden vliegen1 min leestijd

PLAY Iceland

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

“Come out and play with us!”, is de slogan van de nieuwe IJslandse budgetmaatschappij Play. Binnenkort moet deze nieuwe airline gaan vliegen. Met twee Airbus A321 toestellen zal in eerste instantie op zes steden gevlogen worden. Dit zijn naar alle waarschijnlijkheid Alicante, Berlijn, Kopenhagen, Londen, Parijs en Tenerife.

Je kunt je registreren bij Play via hun website flyplay.com. Later deze maand zou het mogelijk moeten worden om tickets te boeken. Er worden zelfs 1000 gratis tickets verloot!

PLAY Iceland

WOW Air

Tot voor kort was WOW Air de budgetairline van IJsland. Deze maatschappij vloog op veel Europese bestemmingen, waaronder Amsterdam. Maar er werd ook gevlogen naar verre bestemmingen, zoals Los Angeles, Vancouver en New Delhi. Totdat afgelopen maart alle vluchten zijn geschrapt vanwege faillissement.

Onlangs kwam het nieuws voorbij dat WOW Air in de vorm van een cargo maatschappij weer terug zou komen met vluchten tussen Reykjavik en Washington.

WOW Air Airbus A321
WOW Air Airbus A321

Play

Play is opgericht door voormalige medewerkers van WOW Air. De CEO is Arnar Már Magnusson. Het is de bedoeling dat er rond de zomer van 2020 drie vliegtuigen zijn. Vanaf dan wil de maatschappij ook naar de Verenigde Staten gaan vliegen. Binnen drie jaar moeten er 10 vliegtuigen in de vloot aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *