Nieuwe Air France KLM lounge in Bangkok

bangkok airport

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France en KLM hebben gezamenlijk een nieuwe lounge geopend op de luchthaven van Bangkok. De gerenoveerde locatie op de derde verdieping in hal G meet 660 vierkante meter. Hiermee is de capaciteit met 20% verhoogt naar 142 personen. De ruimte is zo ingedeeld dat passagiers op privacy kunnen rekenen. Het buffet met warme gerechten, salades en desserts roteert iedere drie maanden. Er is high-speed wifi aanwezig net als stopcontacten en computers. Passagiers kunnen ook gebruik maken van douches en massagestoelen.

KLM lounge Bangkok

Toegang

First en Business Class passagiers en Elite Plus passagiers in Economy van Skyteam krijgen vanzelfsprekend gratis toegang tot de lounge. Economy Class passagiers reizend op Air France of KLM vluchten kunnen ook toegang kopen. Volwassenen betalen hiervoor 1000 baht, kinderen van 17 of jonger 750 baht. Silver en Ivory leden kunnen ook 5000 miles betalen voor een volwassene of 3500 voor kinderen.

Naast Air France-KLM heeft ook China Airlines een lounge op Bangkok voor Skyteam passagiers.

Reacties

 1. Arjan69 zegt

  Eind september ben ik ca 3 kwartier hier binnen geweest met mijn partner. Ik had niet door dat het pas net geopend was. Alles leek inderdaad wel nieuw. Ik stond niet echt te kijken van de inrichting. Simpel en goedkoop materiaal gebruikt. De zitjes hebben wel redelijk wat privacy, dat was prettig.
  Wij waren er rond 11u ’s morgens, voor de vlucht BKK-AMS van 12u. Het was rustig. Het assortiment eten was simpel maar voldoende. Drankjes en warme dranken waren er genoeg en veelzijdig. Grappig was dat er een vriezer stond met (schep)ijs.
  De faciliteiten waren ok, maar krap, het toilet en de algemene ruimte waren bijv smal. Een van de douches was buiten werking, apart bij een nieuwe douche.
  Kranten en bladen waren er genoeg. Rond dit tijdstip geen NL krant gezien.
  Wifi deed het prima.
  Vanuit een aantal zitjes kon je op het platform kijken. Onze KLM 777 stond ons al aan te kijken, toen EVA Air er opeens voor ging staan.
  Naar de gate was het ongeveer 5 min wandelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *