Nieuw: Jongeren tarieven bij SAS2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vliegen, het wordt alsmaar populairder. Niet alleen onder volwassen reizigers. Nee zeker niet. Ook onder de jongeren wordt het steeds populairder om met het vliegtuig de wereld te verkennen. De Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS heeft daarom iets nieuws bedacht om de jongeren meer tegemoet te komen. Namelijk het Youth Go Lighttarief van SAS.

Wat houdt het in?

SAS lanceert het speciale ‘Youth Go Light tarief’. Bij dit tarief vlieg je tegen goedkopere tarieven dan wanneer je een normaal ticket boekt. Er zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden. Maar de Scandinavische maatschappij geeft aan dat jongeren juist op zoek zijn naar dit soort tarieven. De voorwaarden zijn o.a. dat je alleen met handbagage mag reizen. Dit houdt in dat je een tas of trolley mee mag nemen, maar ook een kleine handtas of laptoptas. Op dit moment zijn de tarieven nog niet te boeken. Wel kun je bij SAS al Young Go tarieven boeken. Hierbij kun je wel ruimbagage van 23 kg meenemen. De Young Go Light tarieven zijn te boeken vanaf 31 oktober 2018.

Nieuw: Jongeren tarieven bij SAS
Het nu al bestaande Youth Go tarief. Binnenkort dus nog goedkoper met het Youth Go Light Tarief.

De SAS Youth Go Light tarieven zijn te boeken op vluchten die vertrekken vanuit Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland. Ze vertrekken naar bestemmingen in de Verenigde Staten, namelijk:

  • Los Angeles,
  • San Francisco,
  • Chicago,
  • New York,
  • Boston,
  • Miami,
  • en Washington.

Wat verder nog bijzonder aan de tarieven is is dat CO2-compensatie standaard is inbegrepen in deze prijs. SAS geeft aan dat jongeren namelijk veel meer bezig zijn met het maken van dit soort keuzes dan de wat oudere reizigers.

Voor wie is het geldig?

Zoals je waarschijnlijk al wel verwacht had, is het tarief alleen geldig voor jongeren. Dit zijn reizigers tussen de 12 en de 25 jaar. Ter promotie van dit nieuwe tarief komt SAS nog met een andere actie.

Boek je ticket (reiziger 12-25 jaar) voor 29 oktober middernacht een ticket voor een reis binnen Europa of Scandinavië. Dan kun je gebruik maken van prijzen die starten vanaf 399 SEK (+/- €38,-). Reizen kan in elke klasse tussen 8 december en 31 december.

Nieuw: Jongeren tarieven bij SAS

Beeldmateriaal: SAS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *