Na Transavia komt nu ook Ryanair met annuleringen1 min leestijd

Review Ryanair Boeing 737 MAX Economy FR5891 Eindhoven Krakau

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nadat Transavia vorige week op het laatste moment vluchten besloot te annuleren, komt nu ook Ryanair met annuleringen aanzetten. In januari werd nog bekend dat Ryanair de basis op Brussels Airport definitief gaat sluiten.

Ook Ryanair komt met annuleringen

Transavia liet onlangs weten dat reizigers de komende twee maanden rekening moeten houden met annuleringen. Dit heeft volgens Transavia te maken door een tekort aan toestellen. Daarnaast kan de maatschappij defecte toestellen door personeelstekorten niet op tijd repareren. Transavia geeft aan hierdoor niet over voldoende toestellen te beschikken en daardoor krijgen reizigers te maken met annuleringen. Naast Transavia meldt nu dus ook Ryanair dat een aantal vluchten vandaag en gisteren is geannuleerd. Het gaat hierbij om vluchten van en naar Eindhoven naar Ibiza, Marseille en Reus (bij Barcelona).

Review Ryanair Boeing 737 MAX Economy FR5891 Eindhoven Krakau
Naast Transavia heeft nu ook Ryanair vluchten geannuleerd. (Foto: InsideFlyer – Marco)

Bij Transavia ging het de afgelopen week om vluchten naar o.a. Barcelona, Nice en Valencia. Daar waar het bij Transavia gaat om een tekort aan toestellen is het bij Ryanair niet precies bekend wat hiervoor de reden is. Transavia geeft aan de stabiliteit in de operatie terug te moeten brengen om passagiers niet op het laatste moment teleur te moeten stellen. Daarom heeft de maatschappij nu ook al vluchten voor later deze maand en zelfs voor in juni geannuleerd. Passagiers van wie hun vlucht is geannuleerd of gewijzigd krijgen volgens Transavia zo snel mogelijk bericht. In de eerste week van de meivakantie kregen passagiers van Transavia te maken met last minute annuleringen. Dit leidde tot veel kritiek bij zowel Transavia als verschillende touroperatoren.

Uitgelichte afbeelding: Insideflyer – Marco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *