Na KLM huurt ook Air France een Privilege Style toestel in1 min leestijd

Air France A330 New Business Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air France huurt op dit moment een toestel van Privilege Style in voor de vluchtuitvoering naar Afrika. KLM huurt ook al een paar weken een Airbus A321 van Privilege Style in voor KLM Cityhopper.

Air France huurt ook Privilege Style in

Air France huurt op dit moment een Airbus A330-200 van Privilege Style in. Deze luchtvaartmaatschappij voert een aantal vluchten uit voor Air France naar Luanda en Pointe Noire.

Privilege Style heeft één Airbus A330-200 in haar vloot. Dit toestel heeft de registratie EC-NZJ en kun je bijvoorbeeld volgen via FlightRadar24. Het toestel vloog in het verleden voor Virgin Australia. In het toestel is plaats voor 20 passagiers in Business Class. Deze stoelen kunnen volledig plat. Daarnaast kunnen er per vlucht maximaal 255 passagiers mee in Economy Class.

Privlege Style Airbus A330 Inside

Privilege Style vliegt tot tenminste 2 september op zaterdag van Parijs naar Pointe Noire in Congo. Op dinsdag en donderdag zet Air France eigen toestellen in op deze route. De vlucht vertrekt om 22.40 uur vanaf Parijs Charles de Gaulle (CDG) en komt de volgende dag om 05.30 uur lokale tijd aan in Pointe Noire (PNR).

Tot tenminste het einde van deze maand vliegt Privilege Style ook van Parijs naar Luanda in Angola. Er zijn twee vluchten per week van Parijs naar Luanda. De vlucht vertrekt om 22.15 uur uit Parijs Charles de Gaulle en komt de volgende dag om 05.25 uur aan in Luanda (LAD). Air France zet deze maand geen eigen toestellen in op deze route.

Afbeeldingen ©PrivilegeStyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *