Miles&Smiles geeft 25 miljoen miles weg

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het Miles&Smiles programma bestaat 25 jaar in 2015 en Turkish Airlines viert dat met een wedstrijd waarbij in totaal 25 miljoen miles worden weggegeven. Één gelukkige winnaar kan maar liefst 1 miljoen miles in de wacht slepen. 240 andere leden krijgen elk nog eens 100.000 miles op hun rekening.

Deelname aan is vrij eenvoudig via de wedstrijdpagina (klik). Vul je telefoonnummer in wanneer je je profiel aanmaakt, want er wordt een SMS met een activeringscode naar je mobiel gezonden. Je dient uiteraard lid van  Miles&Smiles te zien. Ben je dat niet, dan kan je je hier (klik) inschrijven.

Na het aanmaken van je profiel kom je op een pagina terecht waar je 5 foto’s dient te selecteren. Eigenlijk zijn het gewoon 5 loten in de loterij, maar wie weet, met wat geluk wordt jouw lot getrokken. Het wordt niet op de website aangegeven tot wanneer de actie loopt. In ieder geval krijg je na het ingeven van jouw gegevens de melding dat je de volgende dag nog eens mag deelnemen.

image

Conclusie

De winkansen mogen dan misschien klein zijn, het schaadt niet om aan deze wedstrijden mee te doen. Veel tijd kost het niet en je weet maar nooit, misschien ben jij wel één van de gelukkigen…

En vergeet niet dat Turkish Airlines ook lid is van het Star Alliance netwerk: je kan je miles dus ook inruilen voor vluchten op andere maatschappijen, van Brussels- tot Singapore Airlines.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *