Miles & More: Verdien tot 1000 extra mijlen via Accor1 min leestijd

miles & more

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Miles & More heeft een nieuwe promotie gelanceerd om extra award mijlen te verdienen. Door overnachtingen te boeken in een hotel van de Accor groep, kan je tot 1000 extra mijlen per stay verdienen. De promo loopt vanaf 1 september tot en met 31 oktober 2017.

miles & more

Je verdient niet alleen extra mijlen, maar als lid van het Accor loyalty programma kan je een korting krijgen. Deze korting kan oplopen tot 10%. Wereldwijd zijn er zo’n 3400 hotels in 92 verschillende landen. Met andere woorden heb je keuze genoeg om een hotel uit te kiezen.

Om deel te kunnen nemen aan deze promotie, dien je lid te zijn van het Accor loyalty programma. Indien je nog geen lid bent, kan je via deze link een account aanmaken en nadien registreren voor de promotie.

miles & more

Zoals bij soortgelijke promoties, dien je ook bij deze rekening te houden met de kleine lettertjes. De algemene voorwaarden van deze promo zijn hier terug te vinden. Het belangrijkste is dat je lid dient te zijn van beide loyaliteitsprogramma’s om de extra mijlen te verdienen.

Hebben jullie al eens gebruik gemaakt van een dergelijke promo om extra award mijlen te verdienen? Zo ja, waar hebben jullie toen de mijlen voor gebruikt? We zijn benieuwd naar jullie ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *