Miles & More Mileage Bargains – september 2017

Miles & More Mileage Bargains

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De start van een nieuwe maand betekent ook weer nieuwe ” Mileage Bargains ” van Miles & More. Dit is het loyalty programma van onder andere Lufthansa en Brussels Airlines. Deze Mileage Bargains zijn boekbaar vanaf 1 september tot en met 30 september. De reisperiode voor Europese bestemmingen varieert. Voor verre bestemmingen kan gereisd worden tussen 1 januari 2018 en 15 februari 2018.

Miles & More Mileage Bargains – economy

Op de website waar de deals te vinden zijn, staan de aanbiedingen duidelijk vermeld. Per land zijn er verschillende Miles & More Mileage Bargains, dus het is de moeite waarde om de aanbiedingen van verschillende landen te checken. Je kunt een ander vertrekland kiezen via ‘filters’, rechtsboven op het scherm. De vluchten kunnen naast Lufthansa ook uitgevoerd worden door Brussels Airlines, Swiss, Austrian of LOT Polish Airlines.

Met de filters kun je aangeven naast het land waarvandaan je wilt vertrekken, ook op andere zaken filteren, zodat je gemakkelijker kunt zoeken.

Indien je binnen Europa vliegt, heeft het geen zin om tickets te boeken in economy class. Je betaalt immers er veel taksen op een award ticket van Lufthansa. Een regulier ticket in economy class kopen is dan vaak nog voordeliger. Als je economy wilt vliegen, kijk dan eens of er beschikbaarheid is bij LOT Polish Airlines. De taksen zijn dan namelijk een stuk lager. Vanaf België en Duitsland zijn er diverse bestemmingen met LOT.

Enkele bestemmingen van LOT Polish Airways
Enkele bestemmingen van LOT Polish Airways

Intercontinentale vluchten zijn daarom meestal interessanter met vaak een korting van 50% op het aantal mijlen!

Miles & More Mileage Bargains – business

Ondanks de nog altijd hoge taksen die Lufthansa heft op award tickets, zijn intercontinentale business class tickets met 50% korting toch wel interessant! Nog geen plannen voor januari / februari 2018? Misschien zit hier een leuke optie tussen:
(De genoemde hoeveelheid miles geldt voor een retourticket!

Miles & More Mileage Bargains - business class Miles & More Mileage Bargains - business class

Hoeveel taksen er nog bij op komen, is pas te zien als je een dummy boeking doet.

De voorwaarden rond het boeken van een Miles & More Mileage Bargains zijn te vinden via deze link. Ben jij van plan om een Mileage Bargain te boeken of heb je ervaring met het boeken van een award via deze weg, aarzel dan niet om het ons te laten weten in het forum.

Reacties

  1. Lionell zegt

    Vanuit Oostenrijk is er deze maand ook een mooie deal, je kan voor 55k vanaf Wenen naar LAX vliegen in business class met Austrian.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *