Flying Blue Promo Awards – september 2017

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards, deze awards zijn exclusief online te boeken voor vluchten met Air France of KLM en je kunt er tot 50% Award Miles mee besparen. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen.

Deze awards zijn er voor economy, premium economy & business class en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen van 1 november t/m 31 december 2017. Maar let op: voor sommige bestemmingen is de reistijd alleen tijdens de maand november! Boeken kan t/m 30 september 2017.

Business class deals

Uiteraard heb je het meeste “waar voor je geld” bij de 50% business class promo’s. Helaas zijn deze bestemmingen op één hand te tellen, maar deze bestemming licht ik even uit:

Caribisch gebied – Paramaribo in Suriname voor maar 31.250 miles enkele reis:

FB Promo Awards Paramaribo

Ook Sint Maarten (50% korting op economy class) en Cayenne (50% korting op business class) zijn in de aanbieding. Zie de volledige lijst hieronder.

Interessante Economy Class deals

Ook kan het erg aantrekkelijk zijn om gebruik te maken van een 50% Economy Class Promo. Europa is wat dat betreft niet zo gunstig met maximaal 20% korting.
Desondanks kan het wel interessant zijn om naar een wat onbekende (en vaak dure) bestemming te vliegen. Deze keer viel mijn oog op Yerevan in Armenië: een prachtige bestemming voor maar 10.000 miles enkele reis. Voor de wat avontuurlijke reiziger!

FB Promo Awards Yerevan

Met Air France of KLM Afrika gaan ontdekken voor maar 12.500 miles enkele reis? Dat kan naar Accra (Ghana). Voor een beetje meer, voor 15.000 miles vlieg je enkele reis naar Johannesburg.

Toch liever naar Azië? Diverse Chinese steden zijn al te bereiken voor 20.000 miles enkele reis. Chengdu, Hangzhou, Xiamen en Wuhan staan voor 50% korting genoteerd.

Premium Economy deals zijn te vinden naar Singapore en Ho-Chi-Minh-City in Vietnam voor 40.000 miles enkele reis.

De volledige lijst Promo Awards

Europa

FB Promo Awards EU1 FB Promo Awards EU2 FB Promo Awards EU3

 

Caribisch gebied en Indische Oceaan

FB Promo Awards Caribisch gebied

Afrika

FB Promo Awards Afrika

Azië

FB Promo Awards Azie1 FB Promo Awards Azie2 FB Promo Awards Azie3

Noord-Amerika

FB Promo Awards N_America

 

Terms & Conditions

De reserveringen van deze Promo Awards kunnen alleen worden gedaan op de website van KLM of Air France. Een uitzondering hierop zijn INF-boekingen en boekingen voor minderjarigen, welke geen Awards kunnen boeken op de website. De Promo Awards kunnen niet worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting na of op lange-afstandsvluchten.
Vluchten die geboekt zijn door middel van een Promo Award kunnen niet worden gewijzigd, gerestitueerd of geannuleerd. Met de Promo Awards kun je zowel een enkele als retour vlucht boeken. De optie ‘Flex Award’ is niet bij de Promo Awards-aanbiedingen inbegrepen.

InsideFlyer.NL is niet verbonden aan Air France/KLM of Flying Blue en is geen reisbureau. Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *