Hilton’s Curio Collection komt naar Nederland

Curio Koningsbosch

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Hotelketen Hilton heeft een overeenkomst getekend met een Nederlandse vastgoedmaatschappij voor de opening en management van een nieuw hotel in Nederland. Het Monastery Hotel Koningsbosch zal vanaf 2020 een Curio Collection hotel zijn. Het is het eerste hotel onder dit merk van Hilton in Nederland. Het voormalige klooster ligt bij Echt-Susteren in Limburg, dichtbij zowel de Belgische als Duitse grens. In het pand uit 1873 zullen 100 kamers komen, een restaurant en bar. De bosrijke omgeving moet gasten aantrekken die van een landelijk verblijf houden waar het ideaal is om te wandelen en fietsen.

Curio Collection

Curio Collection

Curio is Hilton’s merk waar vooral bestaande, onafhankelijke en bijzondere hotels worden ondergebracht. Vaak hebben deze hotels een uniek (historisch) karakter. Qua design is er geen brand standard waardoor elk Curio hotel anders is. Tot nu toe zijn er maar een paar Curio hotels buiten de VS, in onder andere Spanje, Duitsland en Italië.

Hilton Honors leden krijgen dezelfde voordelen zoals zij die bij bijvoorbeeld Hilton of Doubletree krijgen; onder andere een upgrade en/of ontbijt. Interieurfoto’s en tarieven zijn nog niet beschikbaar. Ook is nog niet bekend in welke award categorie het Curio Koningsbosch gaat vallen.

Hilton in Nederland

Met de opening van het Curio Collection hotel heeft Hilton 6 merken in Nederland, naast verschillende Hiltons, Hampton Inns, Doubletree’s, Garden Inns en het Waldorf Astoria in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *