Miles & More Mileage Bargains November 2019

Lufthansa Miles & More Mileage Bargains

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De start van een nieuwe maand betekent ook weer nieuwe ” Mileage Bargains ” van Miles & More. Dit is het loyalty programma van Lufthansa. Deze Mileage Bargains zijn boekbaar vanaf 4 tot en met 30 november 2019. De reisperiode voor Europese bestemmingen varieert. Voor verre bestemmingen zijn de reisdata vastgelegd tussen 15 februari en 31 maart 2020.

Indien je binnen Europa vliegt, heeft het geen zin om tickets te boeken in economy class. Je betaalt immers evenveel taksen op een award ticket als dat je zou betalen voor een regulier ticket in economy class. Daarom lijsten we hieronder een aantal bestemmingen op waarvoor je 40.000 dient neer te tellen. Hiervoor boek je een retourvlucht in business class. Maar deze steden zijn waarschijnlijk niet de meest aantrekkelijke.

  • Tunis
  • Tel Aviv
  • Cairo
  • Beirut

Verre bestemmingen

Indien je jouw verdiende miles wil spenderen aan een bestemming in Noord-Amerika of Azië dan kan dat. Hier volgt een kort overzicht:

mileage bargains

Voor de rest is het aanbod bijzonder pover. Deze tarieven gelden voor retourvluchten in business class.

 

mileage bargains

Bogota zat er ditmaal ook bij, een mooie bestemming in Zuid-Amerika.

mileage bargains

Het aanbod varieert naar gelang het land wat je selecteert. Als je namelijk bovenaan de website een ander land als land van oorsprong selecteert, dan je krijg je andere business class deals te zien. Kijk dus zeker rond om het moment dat de Mileage Bargains verschijnen, want voor hetzelfde geld zijn er betere deals in de buurlanden te vinden.

mileage bargains

Zoals bij elke promotie bestaan er  ook voor deze een aantal voorwaarden, een gedetailleerd overzicht per airline van de Miles & More groep is te vinden op deze link. Ben jij van plan om een Mileage Bargain te boeken of heb je ervaring met het boeken van een award via deze weg, aarzel dan niet om het ons te laten weten in het forum.

Foto credits meilenschnaeppchen.de

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *