Miles & More Mileage Bargains Mei 2020

Premium Economy Class Lufthansa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de Miles & More Mileage Bargains kun je vaak flink besparen op je award ticket. Dit loopt op tot een korting van 50% op veel bestemmingen in Europa en daar buiten. Je kunt vertrekken vanuit Duitsland, maar ook diverse landen in Europa zoals Nederland, België of Verenigd Koninkrijk. Je kunt echter ook starten in de steden die deze maand deelnemen, zoals Dubai of Kaapstad.

Tijdens de Mileage Bargains voor mei kun je reizen tussen 15 augustus en 30 september 2020. Je kunt tot het einde van deze maand boeken om gebruik te kunnen maken van deze goedkopere award tickets. Vanaf Amsterdam is er momenteel ook een Premium Economy sale naar wereldwijde bestemmingen.

Vanwege het Coronavirus is het verstandig om goed na te denken of je tickets boekt voor reizen in de toekomst. Dit in verband met de vele inreisbeperkingen die van kracht kunnen zijn en maatregelen die genomen zijn om verspreiding te voorkomen.

Miles & More Mileage Bargains wijzigen vanwege Coronavirus

Je kunt de Miles & More Mileage Bargains eenmalig gratis wijzigen naar een latere datum, mits je aan een aantal voorwaarden voldoet. De nieuwe vluchtdatum is dan uiterlijk 30 april 2021. De aanvraag voor het wijzigen kun je doen tot 31 augustus 2020.

Belastingen, vergoedingen en luchtvaarttoeslagen worden bij een wijzing herberekend en indien nodig wordt het verschil gedebiteerd of gerestitueerd. De laatste voorwaarden kun je vinden op de website van Miles & More.

Bestemmingen die je deze maand kunt boeken

De Miles & More Mileage Bargains hebben een eigen website waardoor je deze deals makkelijker kunt zoeken. Per land verschillen de Miles & More Mileage Bargains en de luchthavens kun je wijzigen onder ‘filters’. Je kunt deze maand bijvoorbeeld een ticket boeken naar:

  • Frankfurt voor 15.000 miles retour in economy class (+ toeslagen)
  • Chicago voor 30.000 miles retour in economy class (+ toeslagen)
  • New York voor 30.000 miles retour in economy class (+ toeslagen)
  • Sao Paolo voor 55.000 miles retour in premium economy (+ toeslagen)
  • Tokyo voor 70.000 miles retour in business class (+ toeslagen)
  • Johannesburg voor 55.000 miles retour in business class (+ toeslagen)

Alle bestemmingen die je deze maand goedkoper kunt boeken kun je hier vinden. Met de filters kun je aangeven vanuit welk land je wilt vertrekken, vanaf welke luchthaven en naar welke luchthaven, hoeveel miles je wilt besteden, in welke reisperiode je wilt reizen, in welke klasse je wilt reizen en met welke luchtvaartmaatschappij je wilt vliegen. Op die manier kun je gemakkelijk een bestemming zoeken waar je naar toe wilt vliegen met het aantal miles dat je hebt. Het is niet mogelijk om een miles te kopen, zoals dat wel bijvoorbeeld bij Flying Blue mogelijk is.

De Airbus A350-900 van Lufthansa (Foto: Lufthansa)/ Mileage Bargains

Afbeeldingen ©Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *