Miles & More Mileage Bargains Juli

Mileage Bargains Miles & More Juli

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke maand zijn er ook weer nieuwe ‘Mileage Bargains’ van Miles & More. Dit is het loyaliteitsprogramma van onder andere Lufthansa. Deze Mileage Bargains zijn deze maand boekbaar van 1 juli tot en met 31 juli en je kunt deze periode reizen van 1 november tot en met 15 december.

Miles & More Mileage Bargains

Een aantal voorbeelden van de Mileage Bargains voor deze maand:
  • Amsterdam – Atlanta voor 30.000 mijlen voor een retour in Economy
  • Amsterdam – Dallas voor 55.000 mijlen voor een retour in Business
  • Brussel – Birmingham voor 10.000 mijlen voor een retour in Economy
  • Brussel – Boston voor 30.000 mijlen voor een retour in Economy

Naast deze voorbeelden zijn er nog veel meer vluchten te boeken. Al deze vluchten kun je op deze pagina van Miles & More vinden.

Mileage Bargains Miles & More Juli
Mileage Bargains Miles & More Juli

In de meeste gevallen is het niet waard om een award te boeken in Economy class vanwege de belastingen en toeslagen. Deze belastingen en toeslagen zijn vaak hoog waardoor dit niet meer aantrekkelijk is. Je kunt in de meeste gevallen beter kiezen voor een award in Busines class omdat dit in verhouding meer waar voor je geld heeft. De pagina van de Mileage Bargains veranderen vaak, waardoor er bestemmingen kunnen wijzigen. Zie je een mooi award ticket, dan loont het zeker om deze snel te boeken.

Zoals bij elke promotie zitten er aan deze award aanbiedingen ook een aantal voorwaarden. Alle voorwaarden kun je hier inzien van Miles & More en is gerangschikt per airline. Ben jij van plan om een Mileage Bargain te boeken? Laat dan dan hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *