Miles & More Mileage Bargains April

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De start van een nieuwe maand betekent ook weer nieuwe ” Mileage Bargains ” van Miles & More, het loyalty programma van Lufthansa. Deze Mileage Bargains zijn boekbaar vanaf 1 april tot en met 30 april. De reis-periode is tussen 1 juni en 15 juli 2016.
Een aantal voorbeelden:

  • Brussel – Lagos in Business voor 40.000 mijlen
  • Brussel – Luanda in Business voor 40.000 mijlen
  • Brussel – Malabo in Business voor 40.000 mijlen
  • Brussel – Port Harcourt in Business voor 40.000 mijlen
mileage bargains
Business class deals vallen tegen

De mijlen promoties van april zijn te vinden in de sectie van de huidige aanbiedingen op deze link, klikt daar eerst op ‘Gebruik mijlen’ en dan links onderaan op ‘Huidige aanbiedingen’.

M&M Huidige Aanbiedingen

Het loont eigenlijk niet de moeite om naar award vluchten in economy te kijken aangezien de belastingen en toeslagen dikwijls meer bedragen dan het ticket in economy class in werkelijkheid kost. Dan kan je beter naar de deals in business class kijken en afwegen of het bedrag van de bijkomende kosten de investering van jouw gespaarde miles waard is. Maar deze maand vallen de deals een beetje tegen, zo is er nog geen enkele bestemming bekend voor Noord-Amerika of Azië.

Weet wel dat de site van de Mileage Bargains regelmatig wordt geupdate, zo krijg ik om de zoveel dagen een automatisch e-mail die me op de hoogte brengt van de laatste aanpassingen. Dus misschien dat er nog meer bestemmingen bekend worden gemaakt…

Zoals bij elke promotie bestaan er  ook voor deze een aantal voorwaarden, een gedetailleerd overzicht per airline van de Miles & More groep is te vinden op deze link. Ben jij van plan om een Mileage Bargain te boeken of heb je ervaring met het boeken van een award via deze weg, aarzel dan niet om het ons te laten weten in het forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *