Lufthansa Miles & More devaluatie

Lufthansa Miles & More Mileage Bargains

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Miles & More, het loyaliteitsprogramma van o.a. Lufthansa, heeft een devaluatie aangekondigd. Deze devaluatie gaat in per 9 mei 2019. Je kunt tot deze datum gebruik maken van de oude award chart. Het maakt daarbij niet uit of je een vlucht boekt na deze datum, maar het ticket moet gereserveerd zijn voor deze datum.

Lufthansa Miles & More devaluatie

De nieuwe award chart kun je hier vinden. Deze is geldig vanaf 9 mei 2019. De oude award chart, die geldig is tot 9 mei 2019, kun je hier vinden. De veranderingen zijn voor de meeste vluchten niet heel groot, maar het is altijd meegenomen als je een X aantal miles kunt besparen.

Voor vluchten tussen Europe en de rest van de wereld, zijn dit de oude en nieuwe award charts:

Miles & More devaluatie

Miles & More devaluatie 1

 

Zoals je hierboven kunt zien is er een mogelijkheid toegevoegd om een award te boeken in Premium Economy. Daarnaast blijven de economy tarieven gelijk, met uitzondering van reizen in Europa.

De business en first class tarieven gaan wel omhoog. Zo ben je voor een business class vlucht tussen Europa en de Verenigde Sten nu 105.000 miles kwijt, waarbij je straks 112.000 miles kwijt bent (+ 7.000 miles). De First Class tarieven gaan voor de meeste bestemmingen 12.000 miles omhoog.

Miles & More Mileage Bargains

Het Miles & More loyaliteitsprogramma heeft ook de zogenoemde Mileage Bargains. Hiermee kun je vaak flink besparen op je award ticket. Dit loopt op tot een korting van 50% op veel bestemmingen in Europa en daar buiten. Je kunt vertrekken vanuit Duitsland, maar ook diverse landen in Europa zoals Nederland, België of Verenigd Koninkrijk. Je kunt echter ook starten in de landen die deze maand deelnemen, zoals Japan of de Verenigde Staten.

Deze maand zijn er weer een aantal bestemmingen waar je voor ongeveer de helft naar toe kunt vliegen. Je kunt bijvoorbeeld naar:

  • Economy class retour naar Athene voor 15.000 miles
  • Business class retour naar Helsinki voor 25.000 miles
  • Economy class retour naar Miami voor 30.000 miles
  • Business class retour naar Dubai voor 40.000 miles
  • Business class retour naar Montreal voor 55.000 miles

Alle bestemmingen voor de maand januari kun je in dit artikel vinden op InsideFlyer. Daar kun je ook lezen hoe je deze kunt boeken en een aantal tips & tricks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *