Miles & More AMEX met Korting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tot 30 april geven Miles & More en American Express een korting van 60 euro als je een van de Brussels Airlines Miles & More American Express creditcards aanvraagt. Het gaat om de Brussels Airlines Preferred American Express en de Brussels Airlines Premium American Express. De korting wordt verrekend met de jaarlijkse kosten van de kredietkaart, deze zijn 150 euro voor de Premium en 120 euro voor de Preferred.

 

Brussels Airlines American Express
Het verschil tussen deze kaarten zit o.a. in het aantal mijlen dat je kan verdienen. Bij de Preferred kaart krijg je 1,25 mijlen voor elke euro die je spendeert, bij de de Premium kaart verdien je 1,5 mijlen per euro. Behalve dat je met deze creditcards dus Miles & More mijlen kan verdienen door de Euros die je spendeert, zijn er ook nog flink wat andere voordelen gebonden aan beide kaarten.

Mijlenvoordelen

Bij de aanvraag van een Preferred American Express kaart krijg je 3000 awardmijlen cadeau, bij de aanvraag van de Premium krijg je zelfs 6000 mijlen! Indien je op de Preferred kaart meer dan 10.000 euro per jaar uitgeeft, dan krijg je nog eens een bonus van 5000 mijlen. Voor de Premium loopt deze bonus op tot 10.000 mijlen indien je meer dan 20.000 euro per jaar uitgeeft. Voor beide kaarten geldt dat de verdiende mijlen onbeperkt geldig zijn, zolang je in het bezit bent van één van de twee American Express kaarten.

Brussels Airlines Kredietkaarten Mijlenvoordelen

Reisvoordelen

Aan de Miles & More kredietkaarten zijn ook een aantal reisvoordelen verbonden. Zo zijn er verzekeringen voor reisongevallen, bagage, reisongemakken en annulatie. Een overzicht kan je hieronder vinden:

Brussels Airlines Kredietkaarten Reisvoordelen

Voorwaarden van het aanbod

  • De korting van €60 is enkel van toepassing op het eerste lidmaatschapsjaar en zal worden verrekend op de eerste maandelijkse uitgavenstaat. Vanaf het tweede lidmaatschapsjaar zal de normale jaarlijkse kaartbijdrage worden aangerekend, die €120 bedraagt voor de Brussels Airlines Preferred American Express Kaart en €150 voor de Brussels Airlines Premium American Express Kaart.
  • Deze aanbieding is enkel geldig voor goedgekeurde Brussels Airlines American Express kaartaanvragen, aangevraagd tussen 12/03/2015 tot 30/04/2015.
  • De aanbieding is voorbehouden voor nieuwe klanten.
  • Deze aanbieding geldt alleen bij aanvragen voor een basiskaart en dus niet bij aanvragen voor een bijkomende kaart.
  • Deze korting van €60 is niet terugbetaalbaar, niet overdraagbaar en kan niet worden omgezet in cash.

Indien je interesse hebt in één van de Miles & More kredietkaarten, dan kan je deze aanvragen via deze link. Let er op dat de MasterCard die je op de site ziet, niet in aanmerking komt voor de korting.

Ikvliegveel.com is niet verbonden aan Brussels Airlines, Miles & More of American Express. Er is geen referral van toepassing.
Lees altijd goed de voorwaarden, en bepaal zelf of je een aanvraag doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *