Miles & More Mileage Bargains Juli

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Een nieuwe maand betekent ook weer nieuwe “Mileage Bargains” van Miles & More. Deze Mileage Bargains zijn boekbaar vanaf 1 juli tot en met 31 juli. De reis-periode is tussen 1 november en 15 december.

Een aantal voorbeelden:
– Brussel – Bogota in Business voor 70.000 mijlen
– Brussel – Charlotte in Business voor 55.000 mijlen
– Brussel – Dubai in Business voor 40.000 mijlen
– Brussel – Mexico City in Business voor 60.000 mijlen
– Brussel – Seattle in Business voor 55.000 mijlen

De mijlen promoties van juli zijn te vinden in de sectie van de huidige aanbiedingen op deze link, klikt daar eerst op ‘Gebruik mijlen’ en dan links onderaan op ‘Huidige aanbiedingen’.

M&M Huidige Aanbiedingen

Het loont eigenlijk niet de moeite om naar award vluchten in Economy te kijken aangezien de belastingen en toeslagen dikwijls meer bedragen dan het ticket in economy kost. Dan kan je beter naar de deals in business klasse kijken en afwegen of het bedrag van de bijkomende kosten de investering van jouw gespaarde miles waard is.

Voor onderstaande voorbeelden van vluchten in economy, mag je rekenen op toeslagen tussen de 400 en 500 Euro!

Mileage Bargains Juli 2015 Economy

Dus als je veel Miles & More mijlen hebt, kijk dan niet enkel naar de Mileage Bargains, maar kijk ook eens naar alternatieve routes via andere Star Alliance partners, je kan de mijlen namelijk gebruiken bij alle maatschappijen die lid zijn van de Star Alliance.

Zoals bij elke promotie bestaan er  ook voor deze een aantal voorwaarden, een gedetailleerd overzicht per airline van de Miles & More groep is te vinden op deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *