Flying Blue Promo Awards Juli

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Iedere maand schrijven we over Flying Blue Promo Awards (klik). Deze zijn exclusief online te verkrijgen en je kunt tot 50% Award Miles besparen op een award ticket. Iedere eerste dag van de maand worden de nieuwe awards aangeboden, steeds met verschillende bestemmingen.

Deze Awards zijn er voor economy, premium economy en business class, en kunnen twee maanden van te voren geboekt worden. Je kunt deze ronde reizen vanaf september tot en met oktober 2015 en boeken kan tussen 1 juli t/m 31  juli 2015.

Goede deals

Deze maand zijn er veel Promo Awards in Economy beschikbaar, maar vrijwel geen long-haul awards in Business class. De Business class Promo Awards kun je deze maand eigenlijk alleen vinden binnen Europa. Normaal gesproken kan de korting oplopen tot 50%, maar deze maand zijn er maar twee bestemmingen die deze korting aanbieden. Het economy ticket naar Brasilia (20.000 miles enkele reis) is dus een goede deal – het moet wel net een bestemming zijn waar je wat aan hebt, en of dat zo is…?

De conclusie is dat de Promo Awards deze maand behoorlijk tegenvallen in vergelijking tot eerdere maanden.

Kom je voor een goede deal nog een paar Flying Blue miles te kort? Lees dan ook eens onze artikels over de Flying Blue American Express (klik) of de ‘reguliere’ American Express (klik) creditcards, en de vergelijking van beide (klik). Bij de aanvraag van een FBAMEX krijg je een signup-bonus in Flying Blue miles (voor een Gold 10.000 miles (klik)), voor de reguliere AMEX krijg je Membership Rewards die je later in FB miles (of een andere miles ‘valuta’, zie hier welke) om kunt zetten.

Flying Blue Promo Awards Europa

Promo Awards Europa

Noord-Amerika

Promo Awards Noord Amerika

Midden- & Zuid-Amerika

Promo Awards Zuid Amerika

Caribisch Gebied & Indische Oceaan

Promo Awards Caribisch Gebied

Afrika

Promo Awards Afrika

Azië

Promo Awards Azie

Midden-Oosten

Promo Awards Midden Oosten

[accordion][acc title=”Terms & Conditions (klik)”]De reserveringen van deze Promo Awards kunnen alleen worden gedaan op de website van KLM of Air France. Een uitzondering hierop zijn INF-boekingen en boekingen voor minderjarigen, welke geen Awards kunnen boeken op de website. De Promo Awards kunnen niet worden gebruikt voor aansluitende vluchten binnen Europa en voor Europese vluchten als aansluiting na of op langeafstandsvluchten Vluchten die geboekt zijn door middel van een Promo Award kunnen niet worden gewijzigd, gerestitueerd of geannuleerd. Met de Promo Awards kun je zowel een enkele als retour vlucht boeken. De optie ‘Flex Award’ is niet bij de Promo Awards-aanbiedingen inbegrepen.[/acc][/accordion]

InsideFlyer.nl is niet verbonden aan Air France/KLM of Flying Blue en is geen reisbureau. Check zelf altijd de voorwaarden van de promotie en de award tickets! Als je via de referral links in het American Express artikel een American Express kaart aanvraagt, krijgt de redacteur een vergoeding in Membership Rewards of FB Miles. Ikvliegveel is niet verbonden aan American Express. De aanvraag doe je bij American Express en is niet inzichtelijk voor ons. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *