Marriott Connect & Collect Promo – Verdien 1000 punten!

marriott

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott organiseerde al eens eerder een soortgelijke promo. Met de Connect & Collect promo kan je op z’n minst 1000 punten verdienen. Dit is interessant voor mensen die een Marriott loyalty account hebben. Bij de vorige promo had ik die niet, maar heb er toen meteen eentje aangemaakt.

marriott

Hoe werkt deze promo?

Eigenlijk is het ontzettend simpel om de eerste punten in de wacht te slepen. Indien je actief bent op sociale media, dan dien je enkel jouw Marriott account te linken aan de diverse kanalen.

marriott

Per social media platform dat je linkt, krijg je 250 punten. Dus indien je zowel Twitter, Instagram en Facebook linkt dan ontvang je 750 punten.

Daar bovenop kan je nog eens 250 extra Marriott punten verdienen door hen op sociale media te volgen, zijnde hun Twitter en Instagram accounts.

marriott

Let er wel op dat je een melding krijgt tijdens het linken op Twitter. Je dient toestemming te verlenen zodat alles werkt.

marriott

Indien je zelden in Marriott hotels verblijft, dan heeft het weinig zin om gebruik te maken van deze promotie. Door het gebrek aan activiteit in jouw account, zullen de punten na verloop van tijd vervallen. Dan is alle moeite tevergeefs geweest. Maar wanneer je regelmatig overnacht bij Marriott, dan zijn alle beetjes aan punten die je kan verdienen mooi meegenomen.

Hebben jullie in het verleden al eens deelgenomen aan dit soort acties? Wat vonden jullie ervan? Het leuke is dat je al jouw sociale media accounts kan linken en de punten opstrijken. Na afloop van de promotie volg je de nodige stappen om alles weer ongedaan te maken. Meestal hoef je dan niet meer te doen dan de toegang van de applicaties te ontzeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *