Marloes van Laake nieuwe operationeel directeur Transavia1 min leestijd

Marloes van Laake, Transavia

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marloes van Laake wordt per 1 september 2022 de nieuwe operationeel directeur van Transavia. Zij vervangt dan Petra de Ruiter die dan naar Holland Casino vertrekt. Eerder dit jaar kreeg ook KLM al een nieuwe president-directeur.

Over Marloes van Laake

Marloes heeft een lange geschiedenis in de luchtvaart. Zo was het afgelopen anderhalf jaar Vice President Europe bij Air France-KLM Martinair Cargo. Van 2016 tot 2021 was ze werkzaam als Vice President Passenger Services bij KLM. Daarvoor werkte ze vooral in de marketing bij Air France-KLM. Zo staat te lezen op haar LinkedIn profiel. Per 1 september 2022 gaat Marloes dus aan de slag bij Transavia als operationeel directeur. Zo meldt luchtvaartnieuws deze week. Ze treedt in de voetsporen van de CEO van Transavia, Marcel de Nooijer die daarvoor ook bij Air France-KLM werkte. Marcel kwam toen over van de vrachtdivisie als Executive Vice President en Managing Director bij Martinair Cargo.

Boeing 737 cabine van Transavia (Registratie: PH-HSF) (Bron: Transavia)
Marloes van Laake gaat per 1 september 2022 aan de slag als operationeel directeur bij Transavia. (Bron: Transavia)

Marloes is volgens Transavia iemand die gericht is op het neerzetten van resultaten. Daarnaast is ze mensgericht en kan ze goed teams met elkaar verbinden. Volgens een woordvoerder past ze daarom zeer goed bij Transavia.

Uitgelichte afbeelding KLM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *