Lufthansa verbetert catering service in business class2 min leestijd

Lufthansa, business class, maaltijden

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Lufthansa heeft vorige week laten weten de catering service in business class op long-haul vluchten de komende maanden te gaan verbeteren. Vorige maand werd bekend dat de Duitse maatschappij in mei van dit jaar de nieuwe business class introduceert.

Lufthansa verbetert catering service in business class

Alhoewel deze veranderingen geen groot verschil zullen maken is het goed dat Lufthansa de catering service in buseins class verbetert. Als business class passagier zul je hier vanaf het moment dat je het vliegtuig instapt totdat je het vliegtuig verlaat wel het één en ander van merken. Zo introduceert de maatschappij een nieuw aperitiefje genaamd Avionic dat je kunt krijgen voor het opstijgen. Na het opstijgen zul je binnenkort ook de keuze hebben uit verschillende vegetarische maaltijden. Denk hierbij aan een antipasta en Sushi. Daarnaast introduceert de maatschappij ook een nieuwe selectie brood. Dit zal elk kwartaal anders zijn. Aan de opties van het dessert voegt men ook een selectie vers fruit toe.

Lufthansa Catering
Lufthansa verbetert de catering service in business class op long-haul vluchten. (bron: Lufthansa)

Ook zal er een nieuw assortiment aan snacks zijn dat op elke vlucht anders zal zijn. Dit hangt namelijk af van de vluchtduur. Denk hierbij aan tomaten, vers fruit en wraps met pastrami. Een woordvoerder van Lufthansa laat weten dat het gehele team blij is met deze verbeterde catering service. “We zijn trots om onze passagiers een nog betere service aan te bieden. Van verschillende traditionele gerechten en Duitse broden tot het aperitief Avionic, kunnen we zo een nog betere catering service aanbieden op onze long-haul vluchten”, aldus de woordvoerder van de Duitse maatschappij.

Stap in de goede richting

Dit is zeker het een stap in de goede richting voor Lufthansa. De Duitse maatschappij scoort op dit moment in vergelijking met andere maatschappijen zoals Air France en zeker ook de Golfmaatschappijen minder goed op catering in business class.

Uitgelichte afbeelding: Lufthansa

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    “Na het opstijgen zul je binnenkort ook de keuze hebben uit verschillende vegetarische maaltijden. Denk hierbij aan een antipasta en Sushi.”

    Pardon? Bij vegetarische maaltijden denk ik aan van alles en nog wat maar niet aan antipasti of sushi.

    Antipasto (enkelvoud) betekent gewoon voorgerecht in een andere taal, en hoeft helemaal niet vegetarisch te zijn. Meestal niet. Sushi kan wel vegetarisch zijn, maar bevat meestal vis of zeevruchten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *