Lufthansa serveert tijdelijk voedsel uit de ruimte1 min leestijd

Lufthansa serveert tijdelijk voedsel uit de ruimte

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Verandering in maaltijden zie je eigenlijk altijd wel bij de verschillende vliegtuigmaatschappijen. De ene keer een salade erbij, de ander keer toch een ander soort vlees. Variatie en vernieuwing is belangrijk. Daarom introduceert Lufthansa nu wel een hele speciale maaltijd aan de reizigers aan boord van de Business Classcabine. Deze maaltijd wordt normaal op grote hoogte geserveerd!

Ruimte

In de ruimte heb je natuurlijk geen plek waar je een kip kunt laten rondlopen om te kunnen groeien, ook heb je er geen velden waar je groentes kunt laten groeien. Al het voedsel moet dus vanaf de aarde al mee aan boord richting de ruimte. Alexander Gerst ging afgelopen juni de ruimte richting het ISS-ruimtestation. Verschillende maaltijden die mee de ruimte in zijn gegaan zijn ontwikkeld door de LSG Group, de horeca- en hospitality experts van Lufthansa. Het betreft hier een ‘bonus’ maaltijd aan boord van het ISS-ruimtestation. Deze maaltijden nuttigen de astronauten bij speciale gelegenheden om de teamgeest en motivatie te bevorderen. Ze blijven per slot van rekening zes maanden in de ruimte en zullen het met elkaar moeten overleven.

Wanneer

Er zijn verschillende bonus-maaltijden ontwikkeld voor de astronauten, in totaal zes. Aan boord bij Lufthansa zal één van deze maaltijden dus geserveerd worden. Nu zul je je afvragen wat dan die speciale of bonus-maaltijd is. Het betreft hier een speciale kippenragout met champignons. Speciaal in de maanden juli en augustus zal deze maaltijd tijdelijke maaltijd aan boord geserveerd worden.

Smakelijk eten!

Beeldmateriaal: Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *