Lufthansa opent Panorama Lounge op Frankfurt Airport

Lufthansa opent Panorama Lounge op Frankfurt Airport

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Herken je dat, na een lange vlucht even rustig bijkomen in een van de vele lounges ter wereld? Dat dachten ze bij Lufthansa ook. De Lufthansa Senator Lounge op Frankfurt Airport liep behoorlijk vol. Over rust was op sommige momenten niet meer te spreken. De lounge in het Schengengebied was te klein en dus moest er iets groters komen.

Mocht je met een internationale vlucht aankomen, dan kun je natuurlijk wel van de Non-Schengen lounge gebruik maken, de Lufthansa Senator Lounge. Vlieg je Business Class of heb je een elite status bij een van de SkyTeam partners? Dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van de Air France Lounge op de luchthaven.

Vernieuwing

De nieuwe lounge, de Panorama Lounge, is gelegen in Terminal 1A van Frankfurt Airport. Dit is dus in het Schengengebied. De Lounge is te vinden tegenover Gate A26.

De Lounge kijkt uit over de start- en landingsbanen en heeft dus een mooi ‘Panorama’-uitzicht. De lounge is geopend om de drukte tijdens de piekuren aan te kunnen. Dit komt door de 1.100 maan oppervlakte, waardoor meer zitruimte gecreëerd kon worden. Er is nu namelijk 40% meer zitruimte dan in de andere lounges, aldus Lufthansa.

Lufthansa opent Panorama Lounge op Frankfurt Airport

De Panorama Lounge heeft verschillende ruimtes. Een groot hoofdgedeelte met veel zitgedeeltes, een eet- en drinkbuffet en ook enkele kleinere ruimtes. Hier kun je rustig werken of juist ontspannen. Ook is er een rookruimte, extra buffetruimtes en een ontspanningsruimte. Wat netjes is aan deze lounge is dat er ook gedacht is aan de reizigers die er een lange vlucht op hebben zitten en zich even willen opfrissen. In de Panorama Lounge bevinden zich namelijk vier douches.

Dr. Andreas Otto, Product Manager Premium Airlines en CCO Austrian Airlines gaf het volgende aan over de nieuwe lounge:

Ik ben erg blij dat we met het huren van de Panorama Lounge wederom onze lounge gasten de service kunnen bieden die ze van ons gewend zijn. Daarnaast hebben we in de lounge van onze hub in Frankfurt een aantal renovatie- en uitbreidingsplannen gepland. Hierdoor zal de lounge ervaring van onze gasten nog meer verbeteren.

Hieronder een impressie hoe de nieuwe Panorama Lounge eruit ziet.

Lufthansa opent Panorama Lounge op Frankfurt Airport Lufthansa opent Panorama Lounge op Frankfurt Airport Lufthansa opent Panorama Lounge op Frankfurt Airport

Beeldmateriaal: Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *