Accor Le Club promotie: tot vierdubbele punten in Europa, Midden-Oosten & Afrika

Le Club promotie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Accor regent het de laatste dagen promoties. Nadat je driedubbele punten in Azië kon verdienen, kan je met deze nieuwe Le Club promotie nu afhankelijk van jouw status jouw bonuspunten verviervoudigt zien.

Deze Le Club promotie loopt in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Maar ze is niet geldig in Frankrijk, het thuisland van Accor.  Om te kunnen profiteren van de bonuspunten moet je vanzelfsprekend lid zijn van Accor Le Club en moet je je registreren.  Dit kan je doen op deze pagina.  Net zoals bij de Azië promotie waarover we eerder berichtten, kan je je op dit moment nog niet registreren.  Naar verwachting zal de link morgen geactiveerd worden.

Extra bonus voor Platinum leden

De actie is geldig voor overnachtingen vanaf morgen 12 juni tot 3 september. Let wel, je moet ze voor 23 juli boeken.  Classic, Silver en Gold leden zien hun punten verdriedubbeld. Platinumleden mogen rekenen op een verviervoudiging van hun punten.

Le club promotie

Het betreft hier awardpunten, deze tellen dus jammergenoeg niet mee voor een statusverhoging. Sinds begin dit jaar zijn de regels verstrengd. Vroeger telden deze promoties wel mee als statuspunten, waardoor Gold of Platinum halen bij Accor heel wat makkelijker was.

De bonus die je krijgt wordt ook berekend op het aantal punten dat een Classic lid krijgt. De extra bonus voor hogere elites wordt dus niet meegenomen in de berekening.

Voorwaarden

De gebruikelijke voorwaarden zijn van kracht voor de promotie. Je moet de overnachtingen rechtstreeks bij Accor boeken. Verblijven geboekt via sites zoals Hotels.com of Booking.com komen niet in aanmerking.  En, zoals we ook bij de eerdere promotie vermeldden, zijn verblijven volledig of gedeeltelijk betaald met punten ook uitgesloten. Of deze laatste voorwaarde effectief geïmplementeerd wordt, laten we in het midden.

Dit is, net zoals de Azië promotie, een heel gemakkelijke actie om jouw puntenaccount wat aan te spekken. Nu nog afwachten of Accor ook nog met een speciale actie voor Frankrijk op de proppen komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *