Accor Le Club promotie: driedubbele punten in Azië en Pacifisch gebied

le club promotie

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wie deze zomer naar Azië of het Pacifisch gebied trekt en zijn verblijf bij Accorhotels boekt krijgt vanaf morgen tot 10 september driedubbele awardpunten. Bovendien krijg je in enkele landen ook nog een leuke extra.

Le Club lanceert eigenlijk twee promoties. De eerste, waarbij je driedubbele punten krijgt, is geldig voor de volgende landen:

Australië, Cambodja, China (incl Hong Kong & Macao), Fiji, de Filipijnen, Frans Polynesië, India, Indonesië, Japan, Laos, Malaysië, de Maldiven, Myanmar, Nieuw Zeeland, Singapore, Taiwan, Thailand, Vietnam en Zuid Korea.

Le Club promotie

Voor deze Le Club promotie dien je je te registreren op deze pagina. Voorlopig lukt het me nog niet te registreren, het is best mogelijk dat de link pas geactiveerd wordt op 10 juni zelf.

“Little extra’s”

Een tweede promotie, die tijdens dezelfde periode loopt, slaat op een beperktere groep landen.  Het betreft Cambodja, de Filipijnen, Laos, Myanmar, Thailand & Vietnam. Met deze promotie krijg je ook driedubbele punten, maar je kan ook nog één van de volgende opties selecteren:

• 1 gratis ontbijt voor 2 personen.
• 1 food & beverage krediet van $20 geldig voor lunch en dinner.
• Een 1-day pass voor MyGlass* voor 1 volwassene. Dit geeft je recht op gratis frisdrank tijdens de dag en een 2 uur happy hour met een free flow van wijn, bier en cocktails.
• Een 1-day pass voor MyKids* voor 1 kind. Dit geeft jouw kind recht een welkomstgeschenkje, speciale activiteiten en een all-inclusive maaltijd.

*bij hotels die deelnemen aan MyResorts

Le Club promotie

Om van deze promotie te kunnen genieten moet je wel minimum twee nachten boeken.  Je kan je registreren via deze link

Voorwaarden

De driedubbele punten zijn awardpunten, ze tellen met andere woorden niet mee voor jouw status binnen het Le Club programma.  Overnachtingen geboekt via sites zoals booking.com, zijn uitgesloten van deze promoties.

In de voorwaarden wordt ook vermeld dat verblijven die gedeeltelijk of volledig met Le Club punten betaald zijn ook uitgesloten zijn van deze promotie. In de praktijk heb ik reeds ondervonden dat je voor verblijven die gedeeltelijk betaald zijn met Le Club punten, je toch de extra bonuspunten krijgt op het gedeelte dat je zelf betaald hebt. Blijkbaar is dat een lacune in hun systeem waar ze bij Accor overgekeken hebben.

Je zal zelf wat moeten uitzoeken welke Le Club promotie voor jou het interessantste is. Bij beiden krijg je zowiezo de driedubbele punten. Of de “kleine extra’s” de meerprijs waard zijn zal je zelf moeten beslissen. Omdat de tarieven nog niet beschikbaar zijn hebben we nog geen vergelijking kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *