Korting in Dubai met de My Emirates Pass1 min leestijd

Dubai airport

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Passagiers van Emirates die tussen 1 juni en 31 augustus naar of via Dubai vliegen kunnen daar flinke kortingen krijgen bij verschillende restaurants, bezienswaardigheden en activiteiten. Onder het ‘My Emirates Pass’ programma hoeven zij hiervoor alleen een Emirates boardingpass en geldig identificatiebewijs te tonen. Zo hoopt Dubai in de hete zomermaanden ook een verblijf in de stad aantrekkelijk te maken.

Dubai
Dubai

Deelnemende locaties

De totale lijst van deelnemende bedrijven is hier (klik) te raadplegen. Ook de voorwaarden staan hier vermeld. Veel restaurants en cafe’s die een korting aanbieden zijn gevestigd in populaire luxe hotels. Het is dus zeker de moeite waard om te kijken of het hotel waar je verblijft meedoet. Onder andere het Hyatt Regency, Grand Hyatt,  Le Meridien en Sheraton Jumeirah Beach bieden kortingen tot 20% aan op food and beverage. Ook bij Haagen-Dazs en Costa Coffee in de gehele Verenigde Arabische Emiraten bespaar je op de rekening.

Wat activiteiten betreft zijn er gereduceerde tarieven voor bijvoorbeeld Ski Dubai, het Wild Wadi Waterpark, Heli Dubai, Legoland en verschillende golfbanen. Ook bij verschillende spa’s in 5 sterren hotels is er een korting beschikbaar.

Vlieg je deze zomer met Emirates naar Dubai, dan is het zeker de moeite waard om te kijken of je gebruik kunt maken van deze kortingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *