Krijg tot 40% korting op Turkish Airlines Miles&Smiles awards2 min leestijd

Boeing 787-900 Dreamliner van Turkish Airlines (Bron: Turkish Airlines)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Turkish Airlines heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tot wel 40% korting kunt krijgen op een aantal Miles&Smiles awards. Eerder dit jaar kwam het programma ook al met de optie voor cash+miles awards.

Tot 40% korting op Miles&Smiles awards

Om de korting te krijgen dien je je vlucht voor of op 30 september 2022 te boeken. Je kunt dan reizen tot 15 maart 2023. Alleen vluchten met Turkish Airlines komen in aanmerking voor de korting. De korting is dus niet geldig op vluchten met andere maatschappijen. Ook codeshare vluchten komen niet in aanmerking. De korting geldt daarnaast alleen vanaf een aantal bestemmingen. Binnen Europa krijg je 40% korting op je award als je vertrekt vanaf Riga, Tallinn en Vuilins. Je krijgt 30% korting vanaf o.a. Basel, Bilbao, Billund, Bordeaux, Boekarest, Cluj-Napoca, Constanta, Dubrovnik, Gothenburg, Hanover, Catania, Ljubljana, Lyon, Napels, Salzburg, Sarajevo, Thessaloniki, Sofia, Stockholm, Straatsburg, Skopje, Varna en Zagreb.

Business Class cabine in de nieuwe Boeing 787 Dreamliner van Turkish Airlines (Bron: Twitter / Turkish Airlines)
Krijg tijdelijk tot wel 40% korting op je Miles&Smiles awards. (Bron: Twitter / Turkish Airlines)

Helaas zitten Amsterdam en Brussel er niet bij. Om van de korting te profiteren kan het dus interessant zijn om eerst een apart ticket naar een van de bovengenoemde bestemmingen te boeken. Om de korting te pakken dien je op Instanboel maximaal 24 uur overstaptijd te hebben. De korting is zowel geldig op awards in economy als in business class. Wijzigingen van deze tickets zijn tegen betaling toegestaan. Ook is het mogelijk om deze tickets tegen betaling te annuleren. Tenslotte zijn ook op deze tickets de algemene Miles&Smiles voorwaarden van toepassing. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Turkish Airlines.

Conclusie

Dit is een mooie aangelegenheid om Miles&Smiles miles te verzilveren. Bij het zoeken naar awards is het wel belangrijk om goed te zoeken en vroegtijdig te reserveren. In de voorwaarden staat namelijk te lezen dat er een beperkte beschikbaarheid is.

Uitgelichte afbeelding: Turkish Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *