Krijg tot 15% korting en 3x Accor punten bij Hertz2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Autoverhuurbedrijf Hertz biedt tijdelijk tot 15% korting op autohuur in veel Europese landen, maar ook in Canada en de Verenigde Staten. Ook kunnen leden van ALL Accor Live Limitless genieten van extra voordelen zoals een gratis extra bestuurder en 3x punten. Hertz hanteert een flexibel boekingsbeleid. Mochten de plannen dus onverwachts veranderen dan kunnen reserveringen uiterlijk twee dagen voor de ophaaldatum gratis gewijzigd of geannuleerd worden.

Tot 15% korting

Hertz start het jaar meteen met een kortingsactie. Je krijgt namelijk tot 15% korting op een autohuur die uiterlijk 31 januari 2022 gereserveerd is. De huurperiode mag uiterlijk tot en met 31 maart 2022 duren. Om in aanmerking te komen voor de korting dien je gebruik te maken van de CDP-code 907032. De korting geldt op het aantal huurdagen en kilometers, maar niet op verzekeringen en belastingen. Ook extra’s als kinderzitjes en navigatiesystemen waar je normaliter voor bijbetaalt vallen niet onder de korting. De promotie is zowel geldig voor ‘betaal nu’ als ‘betaal later’ tarieven.

De korting van 15% is van toepassing op de tarieven voor standaard auto’s (categorie A-F). Op sommige andere categorieën krijg je 10% korting. Bestelwagens en elektrische voertuigen zijn overigens uitgesloten van deze aanbieding. Er geldt een minimale huurperiode van twee dagen. De maximale periode is veertien dagen. De korting is beschikbaar bij deelnemende locaties in België, Canada, Duitslands, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Spanje, Verenigd Koninkrijk, de VS Tsjechië, Slowakije en Noorwegen.

Meer over het boekingsbeleid van Hertz lees je hier. De voorwaarden voor deze aanbieding zijn ook hier terug te lezen.

Nu tijdelijk tot 15% korting en 3x Accor punten bij Hertz (Bron: Hertz)
Nu tijdelijk tot 15% korting en 3x Accor punten bij Hertz (Bron: Hertz)

ALL Accor Live Limitless

Hertz werkt al langere tijd samen met ALL, het loyaliteitsprogramma van de hotelmerken die onder Accor vallen. Leden krijg tot 15% korting op het basistarief. Bovendien verdien je drie keer zoveel ALL punten op het uitgegeven bedrag. Dat betekent 9 punten per euro die je krijgt bijgeschreven op je ALL account. De aanbieding geldt voor boekingen tot 7 maart 2022 met een reisperiode voor 15 april 2022. Hiervoor dien je CDP-code 840267 en PC-code 203530 te gebruiken bij het boeken.

Het blijft echter niet bij korting en extra ALL punten. Je kunt namelijk ook een gratis extra bestuurder registreren. Normaal worden hier kosten voor gerekend. De gratis extra bestuurder moet worden aangevraagd op de verhuurlocatie voor het ophalen van de huurauto. Je moet op de verhuurlocatie je Accor lidmaatschap aan kunnen tonen.

Meer over deze aanbieding lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *