Krijg een bonus van 25% bij Flying Blue Accelerate Miles2 min leestijd

Flying Blue

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Flying Blue heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je een bonus van 25% krijgt bij het vermenigvuldigen van miles. In december vorig jaar introduceerde Flying Blue een nieuw concept genaamd Accelerate Miles. Hiermee kun je je verdiende miles tot wel verzesvoudigen. Het concept valt te vergelijken met het aankopen van punten maar bij Accelerate Miles hangt de hoogte en waarde van de miles af van hoe hoog je saldo op dat moment is.

25% bonus bij Flying Blue Accelerate Miles

De bonus is geldig op transacties tot en met 31 maart 2022 en kan voor sommige leden interessant zijn. Op dit moment heeft Flying Blue namelijk geen promotie lopen voor het aankopen van miles waarbij je een groot aantal bonuspunten op verdient. Deze promotie is daarom alleen interessant als je op dit moment miles nodig hebt op de korte termijn. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor het boeken van de Promo Rewards van deze maand. Ook hangt dit natuurlijk af van hoeveel miles je op dit moment kunt verzesvoudigen. Je kunt Accelerate Miles bereiken via deze link. Indien je op dit moment niet snel Flying Blue miles nodig hebt is het beter om te wachten tot er weer een promotie komt waarbij je een bonus van 100% krijgt op het aankopen van miles.

Krijg t/m 31 maart een bonus van 25% bij Flying Blue Accelerate Miles. (Foto: Marco MD Turck)

Het maximum aantal miles dat je kunt verdienen met Accelerate Miles is beperkt tot 25.000 voor Explorer leden en 75.000 voor eliteleden. Per Accelerate Miles transactie kun je maximaal 100.000 miles verdienen. Dit is eveneens het maximum aantal miles dat je kunt verdienen per kalenderjaar met Accelerate Miles. Miles voor transacties bij Accelerate Miles worden binnen 72 uur bijgeschreven. In de meeste gevallen is dit echter sneller. Na het maken van je transactie heb je 14 dagen bedenk tijd. Accelerate Miles wordt uitgevoerd door Points.com.

Uitgelichte afbeelding: Flying Blue

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *