Krijg 50% korting bij Aegean op vluchten naar Dubai1 min leestijd

Voortaan met Aegean Airlines vanaf Eindhoven naar Athene

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Griekse luchtvaartmaatschappij Aegean heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tot wel 50% korting kunt krijgen op je vlucht naar Dubai. Eerder deze maand kondigde de maatschappij ook al een promotie aan voor vluchten naar de Balkan.

50% korting op Aegean vluchten naar Dubai

De korting op vluchten in economy class varieert van 30% tot 50%. Zo kun je 30% korting krijgen op standaard economy class tarieven. Op Comfort Flex tarieven geldt een korting van 40% en op Light, Flex en Family tarieven is de korting 50%. De korting op businessclass tarieven is 30%. De promotie is geldig op vluchten van 13 mei t/m 23 oktober 2024. Om van deze korting te profiteren zul je je vlucht wel snel moeten boeken. Je hebt hier namelijk nog tot woensdag 1 mei 23:59 Griekse tijd de tijd voor. Dit is dus 22:59 Nederlandse tijd.

Cabine toestel van Aegean Airlines (Bron: Aegean Airlines)
Krijg tijdelijk tot wel 50% korting bij Aegean op vluchten naar Dubai. (Bron: Aegean)

Aegean vliegt in tegenstelling tot vele andere maatschappijen met narrow-body toestellen naar Dubai. Vluchten zijn daardoor sneller volgeboekt. De vluchten moeten zijn verkocht en uitgevoerd door Aegean zelf. Codeshare vluchten komen dus niet in aanmerking om van de korting te kunnen profiteren. Wijzigingen zijn toegestaan. Verder hangen voorwaarden omtrent terugbetaling af van de tariefklasse waarin je hebt geboekt. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Aegean.

Uitgelichte afbeelding: Aegean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *