Krijg tot 40% korting bij Aegean op vluchten naar de Balkan1 min leestijd

Voortaan met Aegean Airlines vanaf Eindhoven naar Athene

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Aegean Airlines heeft vaak leuke promotie’s lopen waarbij je een mooie korting kunt krijgen op je vlucht. Zo gaf de maatschappij een paar maanden geleden nog 40% korting op alle vluchten. Nu kun je tijdelijk tot wel 40% korting krijgen op vluchten naar de Balkan.

Met 40% korting naar de Balkan met Aegean

De promotie is geldig op vluchten tussen 1 april en 31 oktober 2024. Je dient je vlucht wel voor 13 maart 23:59 Griekse tijd te boeken om van de korting te kunnen profiteren. Houd er wel rekening mee dat het in Griekenland een uur later is dan in Nederland en België. De korting geldt op alle vluchten van Aegean en Olympic Air naar de Balkanlanden. Dit betreffen de volgende luchthavens: Tirana, Podgorica, Sarajevo, Zagreb, Dubrovnik, Split, Ljubljana, Skopje, Sofia, Belgrade, Bucharest, Chisinau. Hoeveel korting je krijgt hangt echter wel af van welke periode je vliegt. Je krijgt bijvoorbeeld 40% korting op alle Flex/Family/ComfortFlex tarieven in de periode van 1 april t/m 30 juni en van 16 september t/m 31 oktober. Op deze zelfde tarieven krijg je 30% korting in de periode van 1 juli t/m 15 september.

Cabine toestel van Aegean Airlines (Bron: Aegean Airlines)
Krijg tijdelijk 40% korting bij Aegean op vluchten naar de Balkan (Foto: Aegean)

Op light tarieven krijg je 30% korting in de periode van 1 april t/m 30 juni en van 16 september t/m 31 oktober. In de periode van 1 juli t/m 15 september is dit 20%. Dit is natuurlijk een mooie promotie als je naar de Balkan wilt afreizen. Aegean is lid van de Star Alliance en staat bekend om een goede service op Europese vluchten met een geserveerde maaltijd aan boord. Meer informatie over deze promotie kun je vinden via deze link.

Uitgelichte afbeelding: Aegean Airlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *