Krijg 40% korting bij Qatar Airways “Deal of the week”

Qatar Airways Aircraft taxied op de luchthaven (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways komt vandaag met een leuke actie waarbij je 40% korting kunt krijgen op een bepaalde bestemming. De actie met de naam “Deal of the week” is te vinden op het @qatarairways Instagram account en loopt van 18 t/m 20 augustus. Qatar Airways wil met deze actie mensen weer aanmoedigen om te reizen.

Maak kans op 40% korting bij Qatar Airways

Vanaf dinsdag 18 augustus, kunnen volgers en iedereen die het Instagram account van Qatar Airways bezoekt, stemmen op 4 populaire bestemmingen in de Instagram Stories. Gedurende 24 uur kunnen mensen hun stem uitbrengen op hun favoriete bestemming. De bestemming met de meeste stemmen wordt vervolgens ‘Deal of the week’ genoemd en wordt dan bekendgemaakt op de Instagram Stories. Je hebt deze week de keuze uit de volgende bestemmingen.

Op 19 en 20 augustus kun je vervolgens via de swipe up functie op de Instagram Stories de populairste bestemming boeken met -40% korting. Het is goed om te weten dat dit aanbod alleen geldt voor vluchten vanaf Amsterdam, Brussel, Parijs en Nice. Op de route van Amsterdam naar Doha vliegt Qatar Airways tegenwoordig met A350 en Boeing 777 toestellen.

Qatar Airways Privilege Club nieuwe leden bonus

Ben je nog geen lid van de Privilege Club? Dan kun je ook nog eens wat extra bonusmiles verdienen. Qatar Airways Privilege Club heeft een actie lopen waarbij nieuwe leden bonusmiles krijgen. Als zij een Privilege Club account aanmaken met promocode JOIN2020, krijgen zij het volgende:

  • 2.500 miles als welkom bonus
  • 5,000 miles plus 50 Qpoints na het maken van je eerste Qatar Airways vlucht (punten worden bijgeschreven binnen 15 dagen na het maken van je vlucht)

Beeldmateriaal: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *