Qatar Airways viert nieuwe app met Qmiles bonus2 min leestijd

Qatar Airways

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Mobiele apps zijn niet meer weg te denken in de luchtvaart. Je boekt gemakkelijk je ticket via een airline app en regelt alles op een plek. Zo heb je alle informatie gemakkelijk bij elkaar. Tegenwoordig kun je ook al je bagage volgen via de app. Qatar Airways voert nu een grote update door in de app en viert dat met een Qmiles bonus. Indien je een ticket boekt via de QR App kun je dus extra Qmiles verdienen.

Update

Qatar Airways heeft een nieuwe update gelanceerd van de mobiele app die sinds 2013 beschikbaar is voor Android en Apple. De nieuwe vormgeving van de app moet het reizigers nog gemakkelijker maken om de reis voor te bereiden. Maar ook tijdens de reis krijg je desgewenst notificaties van bijvoorbeeld boarding tijden. Ook zijn er nieuwe talen beschikbaar gekomen.

Er zijn vijf tabs die direct zichtbaar zijn als je de app opent. Dat zijn ‘Home’, ‘ My Trips’, ‘Book’, ‘Check-in’ en ‘Account’. Eerstgenoemde geeft een gepersonaliseerd overzicht van de belangrijkste info die op dat moment relevant is voor jou als reiziger. Heb je geen Qatar Airways Privilege Club lidmaatschap of staan er geen reizen in de app? Dan krijg je een overzicht van actuele aanbiedingen te zien.

Deze diashow vereist JavaScript.

Qatar Airways Privilege Club

Als lid van het loyalty programma van Qatar Airways kun je in de app ook je gegevens raadplegen. Net zoals op de website. Voor sommige info wordt je echter omgeleid via de webbrowser.

De maatschappij uit Qatar heeft nu een leuke promotie voor (nieuwe) leden van het programma die de app nog niet hebben gedownload. Als je de app op je smartphone installeert en inlogt met je Privilege Club gegevens dan krijg je tijdelijk 1.000 Qmiles als bonus. Je moet dan wel een vlucht via de app boeken met de promo code ‘QRAPP’. Meer informatie over de promotie lees je hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *