Krijg 40% bonus bij punten overzetten naar Etihad Guest2 min leestijd

Etihad Boeing 787 Dreamliner

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Etihad Guest heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je een bonus van 40% kunt krijgen bij het overzetten van punten uit diverse hotelprogramma’s. Het programma paste onlangs nog de voorwaarden aan met betrekking tot het vervallen van miles.

40% bonus bij overzetten punten naar Etihad Guest

De promotie geldt trouwens niet alleen voor hotelprogramma’s. Het is een mix van partners waarmee Etihad samenwerkt. Hier vallen o.a. ook een aantal banken onder maar dit is niet interessant voor de meesten onder ons. Daarom is overzetten van punten uit hotelprogramma’s hier voor de meesten onder ons de enige optie. Denk hier bijvoorbeeld aan Accor All, World of Hyatt en IHG One Rewards.

De bonus die je krijgt hangt wel af van hoeveel punten je overzet. Dit ziet er als volgt uit:

  • 20% bonus bij het overzetten van 1.000 tot 10.000 punten
  • 30% bonus bij het overzetten van 10.001 tot 50.000 punten
  • 40% bonus bij het overzetten van 50.001 punten of meer
Nieuw bij Etihad: Armani amenitie kits
Krijg tijdelijk tot wel 40% bonus bij het overzetten van punten naar Etihad Guest. (Foto: Etihad)

De promotie loopt van 1 t/m 31 maart 2024. Hiervoor heb je natuurlijk wel een Etihad Guest account nodig. Mocht je nog geen account hebben, dan kun je via deze link gratis een account aanmaken. Als je de punten eenmaal overgezet hebt kun je dit niet meer terugdraaien.

Conclusie

Met deze promotie kun je een mooie bonus krijgen als je hotelpunten overzet naar Etihad Guest. Helaas is het programma het afgelopen jaar wel minder interessant geworden met betrekking tot het besteden van miles. Bij het overzetten van hotelpunten naar een frequent flyer programma is het altijd wel aan te raden om eerst een goede besteding van deze miles in gedachten te hebben. De promotie is zeker interessant als je toch al van plan was om bijvoorbeeld Accor ALL punten over te zetten naar Etihad Guest en hiervoor een mooie awardticket ingedachten had.

Uitgelichte afbeelding: Etihad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *