Krijg 2.000 bonuspunten op je verblijf bij IHG1 min leestijd

Rooftop bar en zwembad (foto copyright IHG)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

IHG heeft onlangs hun eerste promotie van 2021 bekendgemaakt. Met de vorige IHG promotie kon je dubbele punten verdienen op je verblijf en deze liep af op 15 december. Met de huidige promotie kun je niet alleen bonuspunten ontvangen op je verblijf, ook wordt het gemakkelijker om status te verdienen.

Verdien 2.000 bonuspunten op je verblijf

Met de nieuwe promotie van IHG Rewards Club verdienen leden 2.000 bonuspunten op hun verblijf van minimaal twee nachten. Deze bonuspunten tellen ook mee als elitestatus. Het maximale totaal aantal bonuspunten dat je gedurende deze promotie kunt verdienen is 70.000. Deze promotie is geldig op verblijven van 20 januari tot 31 maart 2021. Houd er rekening mee dat registreren voor deze promotie verplicht is.

IHG, promotie

Gemakkelijker status verdienen bij IHG

IHG maakt het in 2021 gemakkelijker om status te verdienen. Alle gekwalificeerde nachten in 2020 tellen mee voor elitestatus in 2021. Je start in 2021 dus al met meer nachten als je in 2020 al betaalde nachten hebt doorgebracht bij IHG. Bovendien hoef je in 2021 slechts 75% van het normale aantal kwalificerende nachten bij IHG door te brengen. Dit kun je zien in onderstaande tabel.

IHG, promotie

Tenslotte is het gedurende deze promotie aantrekkelijker om verblijven te boeken van minimaal 2 nachten, aangezien je dan extra punten verdient die meetellen om sneller elitestatus te verdienen.

Conclusie

IHG heeft deze week de eerste promotie van 2021 bekendgemaakt. Met deze promotie kun je niet alleen 2.000 bonuspunten verdienen op een verblijf van minimaal twee nachten, ook tellen deze bonuspunten mee voor je elitestatus. Daarnaast is het dit jaar aanzienlijk makkelijker geworden om elitestatus te verdienen, aangezien je gekwalificeerde nachten van 2020 ook meetellen. Bovendien hoef je maar 75% van het normaal aantal kwalificerende nachten binnen te halen.

Uitgelichte afbeelding: IHG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *