Krijg 10% korting op je vlucht met Qatar Airways1 min leestijd

Airbus A380 van Qatar Airways (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways heeft op dit moment weer een promotie lopen waarbij je 10% korting kunt krijgen op vluchten t/m 24 april 2024. Eerder deze maand kondigde de maatschappij ook al een verlenging van de geldigheid van de elitestatus aan.

10% korting bij Qatar Airways

Tijdens deze last minute Escapes promotiecampagne kun je 10% korting krijgen op je vlucht met Qatar Airways. De promotie geldt op een aantal vluchten die geboekt zijn op of voor 24 april. Je vlucht moet echter plaatsvinden in de periode t/m 17 april 2024. Je kunt genieten van kortingen tot 10% op een aantal bestemmingen uit het wereldwijde netwerk zoals Bangkok, Bali, Zanzibar, Singapore en nog veel meer. Prijzen starten vanaf € 509. De promotie is alleen geldig op vluchten van Qatar Airways zelf. Codeshare vluchten komen dus niet in aanmerking tijdens deze promotie.

Qatar Airways B787 Dreamliner ©Qatar Airways
Krijg tijdelijk 10% korting op je vlucht met Qatar Airways (Foto: Qatar Airways)

De korting geldt zowel op vluchten in economy als in business class. Uiteraard geldt de 10% korting alleen op de base fare en dus niet op eventueel bijkomende belastingen en/of toeslagen. De vermeldde prijs is echter wel inclusief belastingen en toeslagen. Verder gelden op deze promotie nog de algemene voorwaarden. Tenslotte is het aanbod onder voorbehoud van beschikbaarheid. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Qatar Airways.

Qatar Airways vanaf Schiphol

Sinds 23 december vliegt Qatar Airways maar liefst 10 keer per week tussen Doha en Schiphol. Op deze route vliegt de maatschappij zowel met een Boeing 777-300ER als met de Boeing 787. In de Boeing 777-300ER toestellen bevinden zich ook de nieuwe business class stoelen met gesloten deur.

Uitgelichte afbeelding: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *