Korting op Air Berlin vluchten met nieuwsbriefaanmelding

Topbonus USA airberlin

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air Berlin wil graag klanten aan zich binden, en biedt passagiers daarvoor extra’s aan. Zo schreven we vorige week (klik) al over een miles bonus bij aanmelding voor het Topbonus programma. Nu biedt de Duitse maatschappij ook een code voor korting op Air Berlin vluchten aan bij aanmelding voor de nieuwsbrief.

korting op Air Berlin vluchten

Na het aanmelden voor de nieuwsbrief via de Air Berlin website (klik) krijg je, na bevestiging van je emailadres, 2 couponcodes voor een tegoed van €10 elk. Deze zijn te besteden voor korting op Air Berlin vluchten, online geboekt via de special pagina (klik). Per persoon kan je één kortingscode gebruiken. Het tegoed is alleen geldig op de ticketprijs; niet op belastingen. Ook is het niet geldig op JustFly tarieven. De volledige voorwaarden zijn hier (klik) te raadplegen.

Conclusie

Een korting is altijd mooi meegenomen. Op goedkope Europese vluchten komt de korting echter vaak niet geheel tot zijn recht. Zo is de ‘ticketprijs’ voor een retour Düsseldorf-Rome €6 terwijl de totale kosten €119 zijn. Air Berlin verkapt hierin een ‘brandstoftoeslag’ à €48 en daarop is de coupon niet geldig. Je haalt dus ‘maar’ €6 van de vluchtprijs af. Toch is elke besparing hiermee de twee minuten werk waard, zeker als je met meer personen reist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *